Endelig julestemning!

Det så stygt ut en stund, men nå blir det jul!

For i går fikk vi endelig opp juletreet. Og jeg sier endelig, for vi har egentlig bestemt oss for å sette opp treet på Luciadagen hvert år. Men det er plutselig halvannen uke siden. Og det er kanskje ikke så rart, for i år har ingenting gått på skinner.

Vi skulle jo etter planen vært i mål for lengst, men små prosjekter blir fort til store prosjekter og brått har man huset fullt av håndverkere fra morgen til kveld.

Her er noen bilder fra gårsdagen for å belyse situasjonen:

 

Så at juletreet nå endelig er oppe, føles som en liten seier. Det så stygt ut en stund der, men det blir jul likevel!

Jeg må innrømme at det føltes som et stort nederlag da jeg måtte innse at vi ikke får arrangert julaften her hos oss i år. Men det går jo ikke når planker, verktøy og materialer ligger slengt både høyt og lavt. Heldigvis steppet barnas oldemor inn som en reddende engel og åpnet dørene for å feire julaften hos seg isteden ❤️

Så julen i år blir ikke helt som vi hadde sett for oss, med et skinnende rent hus og god tid til 19 liter gløgg og tre spann med pepperkaker, men det blir jul likevel.

Vi er på plass i nytt hus, treet er oppe og med bare få dager igjen til jul har vi endelig fått skikkelig julestemning i kaoset. Og det er tross alt det viktigste 😊

   

/ Gooood (snart) jul! 🎄

4 kommentarer
  1. Herlig at dere ærlig deler hvordan det ser ut bak fasaden også 😀👍. Bra at dere ikke faker, og stæsjer opp et hjørne i stua og legger ut som ren idyll. Det er et deilig avbrekk fra alle perfekte julebilder rundtomkring! Hilsen familie i lett kaos, med malerkosten innen rekkevidde, 8 esker julepynt, helgrønt tre foreløpig, men masse moro uansett.

   1. Så hyggelig å høre at det settes pris på! Viktig å vise både forsiden og baksiden av medaljen 😉 Tenker det er en viktig del ved å ha en offentlig profil, at man ikke gir et falskt bilde på virkeligheten 🙂
    Håper dere får en kaotiskt fint jul dere også 🙂

  2. Kommer vi til å få se før/etter bilder av det nye huset? Alt son dere har gjort. Er jo så spennende!

   1. Absolutt! Må bare bli litt mer presentabelt her først, haha! Akkurat nå har vi tre store oppussingsprosjekter gående på likt, så fint å få unna de verst ebruddene på HMS i heimen før vi tar bilder x-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg