Dyrk din egen mat – i vinduskarmen!

Reklame | Den Lille Gartner

Tenk så moro å dyrke sine egne urter og grønnsaker!

Med Den Lille Gartner kommer du i gang på 1-2-3 😊🌱

Det er snart 2 år siden Christina og jeg satt avocadosteiner i vann, for å se om de kunne bli til noe mer.

Det var utrolig gøy å se de små spirene vokse seg til gigantiske planter, men samtidig savnet jeg å kunne høste frukt fra herligheten.

Jeg digger nemlig tanken på å kunne kose seg med selvdyrket frukt og grønt.

Derfor er jeg utrolig glad for at jeg har fått et samarbeid med Den Lille Gartner, som skal lære meg hvordan jeg raskt og enkelt kan dyrke frem både urter og grønnsaker i vinduskarmen.

Og det verste av alt: Det er superenkelt!

Den Lille Gartner tilbyr kursing og videoer som steg for steg viser hvordan du enkelt og greit kan dyrke frem urter og grønnsaker på kjøkkenbenken.

Tenk så moro å ha dette som familieprosjekt med barna! Å sammen få se hvordan de små frøene spirer frem og blir til krydderplanter, chili og agurker.

Så er det også noe fint over å vise barna hvordan ting fungerer. At et lite frø kan bli til urter eller grønnsaker bare den får litt tid, stell og kjærlighet.

Jeg hadde digget å gjøre dette som barn og vet at barna mine kommer til å gjøre det samme 😄

Til nå har jeg tenkt at det må være en komplisert prosess å gjøre frø til frukt, men Den Lille Gartner har lovet meg at stell og pleie med plantene ikke tar mer enn 1 minutt i uka!

Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, slik at vi utover året kan nyte godt av egenprodusert mat, krydre middagen med egne urter og selvfølgelig imponere fletta av naboer som går forbi og titter inn på vår botaniske hage.

Den Lille Gartner selger også utstyr spesiallaget for økologisk dyrking med og uten jord, slik som et miniatyrgartneri til kjøkkenbenken (med lys, jord og det hele), men først og fremst tilbyr de forfriskende enkel kursing for alle oss som er blottet for grønne fingre.

Har du også litt lyst til å prøve deg som kjøkkenbenk-gartner? Bli med da vel!

Jeg kommer til å dele fremgangen med kjøkkenhagen på Snapchat (@pappahjerte) utover våren og håper alle som melder seg på kurset gjør det samme tilbake.

SPESIALTILBUD!

Akkurat nå får du introduksjonspris og sterkt rabatterte priserkurs fra Den Lille Gartner. I tillegg får du ytterligere 10% rabatt ved bruk av rabattkoden: “Pappahjerte”.

Så stikk innom nettsiden, meld deg på kurs og gjør deg klar for å nyte friske urter og knasende grønnsaker fra eget kjøkken!

Klikk her og kom i gang!

/ Førstemann til spisemoden agurk! 😄🥒

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg