Dumper Snapchat!

I det siste har det vært så mye kluss med Snapchat, at jeg nå har bestemt meg for å ta en pause. Tekniske problemer, linker som ikke funker, app som kræsjer og selvfølgelig en million snapper fra random folk rundt om i verden.

Det er selvfølgelig kjempehyggelig å få meldinger fra engasjerte følgere rundt om i landet, problemet er at disse meldingene drukner i teite streak-snaps fra hundrevis av arabere.

Dessuten har mengden pikksnapper sendt til Christina økt betraktelig i det siste. Ikke at det er så fryktelig farlig, en patetisk pølse i ny og ne kan man overleve, det ble liksom bare toppen av kransekaka.

Og når man har en offisiell profil med mange tusen følgere, må nesten det tekniske være på plass. Etter mange runder med kontakt med snapchat, men fortsatt tekniske problemer, er det nok. Jeg trenger en pause 💔

Kanskje jeg kommer tilbake, men akkurat nå er jeg lei. Jeg ønsker selvfølgelig å fortsette å dele galskap og moro fra hverdagen, derfor har jeg kastet meg over på Instagram stories. Og det er jo helt nydelig!

Jeg vet at ikke like mange sjekker Instagram stories, men det får så være. Instagram funker bedre, kræsjer ikke konstant, har mange artige funksjoner og vesentlig færre anonyme drittprofiler som sender underliv til gud og hvermann.

Dessuten er det langt lettere å svare direkte på meldinger fra dere, fremfor å tråkle seg gjennom 200 utenlandske streak-jegere per nordmann.

Christina har også valgt å ta et steg vekk fra penisen, og går fra Snapchat til Instagram stories – så sjekk oss ut der:

/ Vi snappes instagrammes! 😘

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg