Dagens fantastiske godbit!

Klar for å grine av stolthet og glede? 😭😍

Jeg burde jo skjønt det da jeg åpnet Facebook og så at en bekjent hadde delt et videoklipp: Ny opptreden av norske Angelina Jordan på America´s Got Talent.

Spent på om hun vil klare å følge opp den vanvittig imponerende auditionen som ga henne golden buzzer her for noen uker siden, trykker jeg på knappen.

Hun åpner munnen og flytende gull renner ut.

(skjermbilder: AGT/youtube)

 

Asså…

Jeg har ikke ord.

Den jenta er altså så ekstremt talentfull at det er til å bli kvalm av.

Og jeg vet ikke hva det er, men så fort hun begynner å synge, begynner jeg å grine. Jeg aner ikke hvorfor, det bare lar seg ikke stoppe. Jeg tror det er en kombinasjon av den vanvittige musikaliteten, hvordan et menneske kan synge så 100% perfekt og fortsatt være så ung. Det går rett i sjela.

Jeg kjenner glede, jeg kjenner sorg, jeg kjenner stolthet. Stolt over å være norsk! Akkurat det er ganske sært. Men du vet, det er den følelsen når noen sier «Norway» i en utenlandsk film og man blir litt sånn «Hey, de sa Norge!».

Det er den følelsen ganger 1000!

(Photo by Mikita Karasiou on Unsplash)

 

Så kjenner jeg nok også litt på stoltheten som far. Tanken på å se sitt eget barn stå sånn på scenen og synge med en stemme som er helt utenomjordisk. Å se moren hennes sitte der i salen, stolt som alle haners mor. Pappahjertet skjelver.

Jeg er ikke egentlig en fyr som tror på nisser eller spøkelser, men når jeg hører Angelina synge, slår det meg. Omer Bhatti sa det først under hennes audition i Norske Talenter i 2014 og nå også dommer Alesha Dixon i America´s Got Talent i 2020: Det der er en gammel sjel i en ung kropp. Rett og slett magisk 😭❤️

Så ja.

Sett av 5 minutter til å se klippet under. Det kommer du ikke til å angre på.

OBS: Gjør klar litt snufsepapir 😉

 

 

/ Dagens smil og tårer er sponset av Angelina Jordan ❤️

14 kommentarer
  1. Helt enig! Jeg har fra første gang jeg så henne på frokost-tv med blomsterkrans i håret, skjønt at hun ville bli noe stort.
   Og tenk på så ung hun er ennå! Hun synger så nydelig, virker bestandig så rolig og ydmyk.
   Jeg hørte det klippet mange ganger i går kveld. Gåsehud hver gang.

   Vi krysser fingrene for Angelina, og hun er en stjerne allerede🌟
   God helg!

  2. Fantastisk stemme 😃! Men la noen merke til de andre konkurrentene bak scenen ? De så så sure ut 😂! I Norge ville de ha applaudert for en verdig motstander 👍.

  3. Hun er helt rå! Kommer til å vinne hele AGT!!!😄Jeg er også stolt av at hun er Norsk👌😍🇳🇴

  4. Håper ikke folk stemmer bare ut fra at de er fra deres stat men at de stemmer på den som er best – da vinner hun lett!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg