Bikkja i bakken

Etter fem seige dager i sykdomskarantene, føltes det historisk godt å frese opp den stupbratte oppkjørselen til hytta og møte hoppende glade fettere og kusiner. Endelig vinterferie!

Siden da har det gått i ett. Barneflokken løper fra rom til rom og jubler fra morgen til kveld. De spiller spill, leker gjemsel, bader i jacuzzien og har det som plommen.

I dag har vi vært på skitur, grillet pølser, feiret bursdag og hatt det jubalong.

På sånne dager blir det selvfølgelig ikke et halvt sekund til overs for far å sette seg med macen i fanget og komme opp med kløktige blogginnlegg, selv når leggetiden forskyves med minst et par timer, så her kommer et bilde.

Jeg burde kanskje gått for et potpurri av herlige bilder av barn i lek, voksne på ski og en familie i full harmoni, men neida, jeg går for Terkel. I en sekk.

Sliten, men glad, på tur med familien og klar for en matbit. Sitter og varmer seg i mammas sekk, mens han venter på at noen synes så synd på ham der han sitter og gjør seg stusselig, at de stikker til ham en liten pølsebit eller to.

Og det fungerte. Terkel er en luring 😄

/ Ha en fortsatt fantastisk torsdag!

2 kommentarer
  1. Åhhhh, fineste bildet! Men er ikke Terkel stor?? Hvor mye veier han? Og hvor har dere navnet Terkel fra? Vi har en liten Johanna, men hun springer milevis, og nekter å sitte i sekk. Årets bilde!👍

   1. Haha, nei han veier ikke mer enn en tom brødpose 😂 (3 kilo viskes det her)
    Han er utrolig sprek og imponerer stort med å dekke store avstander med sine bittesmå bein 😊
    Hils Johanna fra Terkel. Navnet fikk de fra filmen “Terkel i knipe” 😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg