Årets Gullpenn 2019..?

Endelig er det duket for en ny runde med Vixen Awards!

Nytt av året er at man bare kan nominere én influencer, én gang. Det øker selvfølgelig presset eksponensielt.

Før kunne man nominere så mange man ville i ørten kategorier, men kampen om din stemme har altså blitt tilspisset.

Og da,

kjære leser,

setter jeg meg rolig ned på kne.

Folder mine hender.

Og ber.

Til dæ.

Kunne du tenkt deg å nominere meg til en pris?

Før ville jeg kanskje spurt om å bli nominert i ørten ulike kategorier, men konkurransen har blitt så tøff og det er så mange om beinet, at i år ønsker jeg bare å bli nominert i én kategori.

En kategori jeg både har blitt nominert, og kommet helt til finalen i, i mange år. Jeg har vært farlig nære, men aldri vunnet. Årets Gullpenn.

Tidligere har jeg vunnet Årets Livsstil og Juryens Ærespris, og det har vært en fantastisk ære jeg vil bære med stolthet resten av livet, men gullpennen er noe eget. Jeg må innrømme at denne prisen henger skyhøyt.

Det er den ene prisen jeg føler at ligger en skjeggete pappablogger nærmest. De andre, yngre og vakrere influencerne kan få klore og slåss om årets beauty, årets trutmunn og årets liksom-rumpe, men alt jeg drømmer om er gullpennen.

Jeg sier ikke at jeg fortjener den noe mer enn andre, jeg håper bare at du stikker innom Vixen og legger igjen en stemme på meg, dersom du synes jeg fortjener å være med videre i kampen.

Og jeg kan love deg én ting: Hvis jeg skulle være så fantastisk heldig at jeg faktisk vinner gullpennen, vil det medføre en stor og fremtredende tatovering på kroppen 😄

Fortjener jeg en pris? –> Klikk her for å nominere meg

P.S. Og skulle du finne på å nominere meg, legg igjen en kommentar. Alle stemmer premieres med en saftig high five 😄

39 kommentarer

Siste innlegg