3 barn – lett som en plett?

I helgen skulle vi for første gang passe barnas kule lille fetter fra Nøtterøy. 3 måneder gammel og klar for å smelte onkel og tantes hjerter.

Men hvordan ville det bli å gå fra 2 til 3 barn? Ville det superduper-enkelt fordi vi har vært gjennom dette to ganger fra før, eller mer som å gå tur med en grevling i bånd?

Vel.. Det viste seg fort at jeg har glemt stort sett alt fra livet som babyfattern. Så til de grader at jeg virkelig ikke kan forstå at vi har gått gjennom hele TO babyperioder.

Man skulle jo tro at for en mann som har fått to små apekatter fra fødestua til skolebenken, skulle klare å håndtere en tredje baby i blinde. Men nei da!

For hvordan var det der med leggerutiner? Skal han sove allerede? Skal han ha mat NÅ? Men han spiste jo for bare.. ja, hvor lenge var det siden egentlig? Og hvor mye klær burde han ha på seg for å ligge i vogna?

Først føltes det som å kjøre sikksakk ned slalomløypa med en klump gelé i hendene, men ganske raskt begynte vi å finne rytmen. Kunne forutsi når han kom til å bli trøtt, stå klar med oppvarmet melk som tjenerskapet på et slott og time døgnrytmen hans med vår.

Om en halvtime skal han sove, da kan vogna stå i skyggen mens vi jobber litt i hagen.

Brått var vi som et velsmurt maskineri. Ikke noe å tenke på, vi er de fødte trebarnsforeldre. Alltid et lite steg foran – paw patrol har full kontroll!

Som også besvarte to spørsmål vi lenge har lurt på: Begynte det å kile litt i eggstokkene? Jepp. Hadde vi klart å holde styr på én til? Absolutt. Lett! Hvorfor bare én? Vi tar to-tre i samme slengen, dette gikk jo som smurt!

Tenkte jeg..

Men det var før jeg våknet i dag tidlig og så at hele huset fortsatt sto på hodet fra i går. Leker lå strødd, rester av barnas kveldsmat sto fortsatt fremme, og kjøkkenet så ut som det hadde blitt haste-stengt av Mattilsynet.

Dessuten hadde vi vært så travle med det lille nurket og alt vi skulle holde styr på, at vi helt glemte å dra på butikken. Vi hadde derfor verken frokost til gjestene som lå nede og sov, eller mat til middagen vi hadde invitert til.

Men hey, vi hadde kost oss glugg med Lille-J hele dagen, han hadde fått rene bleier og melk på bestilling, og det er tross alt det viktigste ❤️

/ …men kanskje ikke de fødte trebarnsforeldre da 😆

4 kommentarer
  1. Hei.
   Kan du vær så snill å legge ut batman videoen din slik at man kan se den mange ganger ? 😂😂😂😂😂😂

   Hilsen Gunn 😊

  2. Haha, fy f**f! Nå var jeg faktisk redd for at du skulle si at det der var lett som en plett og kjøre på med en unge til 😀 #slitenav1

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg