Film og pizza for 4

Lørdag kveld og vi sitter samlet i sofaen. Duften av nystekt pizza fyller hver minste krik og krok. Lukten av gleden, lukten av hygge. Nå skal vi kose oss.

Pizzaen har vi laget selv, alle har bidratt og kastet på det de liker best. Skinke, ananas, kjøttdeig og sopp. Pappas oliven ble bannlyst. Igjen.

Fyr i peisen og sofaen er lun. Klar for å ta oss imot.

Så trykker vi på play, knaser løs på pizzaskorpa og synker rolig ned i sofaen. Hele gjengen samlet. Vi koser oss. Glugg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og det slår meg: Dette kan bli vår greie. Oss fire i sofaen på en lørdag. Pizza, film og kvalitetstid. Dere kan få velge film og etterpå blir det lørdagsgodis. Jeg er villig til å bestikke dere ganske kraftig for en time eller to av deres tid.

Så koser vi oss. Vår greie, så lenge dere vil. Om noen år blir det sikkert verre, når vennene venter og dere i all hemmelighet har tenkt dere på fest.

Da tenker jeg pappas pizza og mammas suss på kinnet, står veldig lavt i kurs. Men inntil videre er det ingen som klager. Kvalitetstid av ypperste sort. For alle. Vår lille familie, samlet i kroken. Pizza, film og lørdag. Vår greie. Fantastisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 kommentarer
  1. Det er derfor vi har innført familiefilmfredag. Det går på rundgang å velge film. Yngste er 5 år. Ingen tuller m familiefilmfredag. Ingen seine jobbmøter eller overtid. Ingen avtaler m kompiser. Det er hellig for oss alle 4. ❤

  2. Her i huset har vi fortsatt “kosekveld” både fredag og lørdag, med pizza en av kveldene. “Barna” (to på 16 og en på 20) er her hvis de ikke har andre planer. Og det er ganske ofte alle fem er samlet, koselig 😍

  3. Ungdomstid er ungdomstid, men lørdag, film og pizza henger i – den mister de ikke sansen for (er min erfaring) 🙂

  4. Et av de beste barndoms/ungdomsminnene. Hele familien samlet rundt sofabordet på lørdagskvelden. God mat og underholdning på nrk1:)

  5. Her har vi vår faste Fredags Taco, kona og vesla digger d, men eg kjenner at disse fredager kan det jammen varieres på, noen forslag pappahjerte. Hilsen ein litt frustrert pappa:) hvordan gå frem, vil ikkje ødelegge noko… men npr du starter mandagen, med å små grue deg til smaken av Taco allerede da::))))

  6. Har vokst opp med at det alltid er pizza og TV-kos på lørdag, og selv om jeg nå er godt ut i 20-årene er det fremdeles et av ukas høydepunkt å komme hjem til mamma og pappa og spise pizza på lørdagskvelden 🙂

  7. NYT DET! Åh, som jeg savner den tiden.. Med 7 år mellom eldste og yngste, og eldste nå har bikket 18 år, er det ikke lett å få til lenger. Ikke bare at kjæreste, venner og alt annet drar i alle retninger, men å finne filmer som fenger både en på 18 og en på 11 er ikke lett! Og ikke minst det at en liker taco, men ikke pizza, en annen liker pizza, men ikke taco og så har du den tredje som helst bare spiser pannekaker….. Jeg sier det igjen; nyt det og kos dere glugg ihjel!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg