Forskerfabrikkens julekalender 2018

Reklame | Forskerfabrikken

Sikre deg årets kuleste julekalender før den blir utsolgt!

Julen nærmer seg med stormskritt og allerede nå kan det være lurt å begynne å forberede seg. Jeg kjøpte faktisk min første julegave i går! 🙂

Juleaften er enda et godt stykke unna, men 1. desember kommer alltid som julekvelden på kjerringa. Men tror man har god tid, men plutselig er det desember og så sitter man der med skjegget fullt av postkasser.

For 1. desember betyr julekalender, og nåde den som ikke har kalenderen klar for oppspilte, små julenisser og julenissesser.

Men der er vi sikret, for i år som i fjor går vi for det som viste seg å være tidenes største førjuls-suksess: Forskerfabrikkens Julekalender!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forskerfabrikken ønsker å inspirere barn til å engasjere seg i naturvitenskap, og har derfor fylt julekalenderen med 24 produkter som er skreddersydd for å stimulere barnas sanser og nysgjerrighet.

Ikke noe godteri, ikke noe tullball, bare 24 spennende oppgaver og eksperimenter for små forskerspirer.

Og her er det mye moro! Molekylbyggesett, geoder, antigravitasjonsrakett, fargeskiftende slim, kaleidoskop, magiske snømenn og mye mye mer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forskerfabrikkens julekalender er umåtelig populær og blir utsolgt år etter år etter år. Og året før der igjen.

Og det skjønner jeg godt, for i fjor prøvde vi kalenderen for første gang og aldri har jeg sett noen glede seg så mye som når barna løp ned trappen om morgenen for å se hva slags rar og spennende ting de ville pakke opp i dag.

Her snakker vi altså om en stooor sekk fylt med 24 fantastiske gaver som barna dine kommer til å digge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forskerfabrikkens julekalender inneholder verken sjokolade eller godteri, men underholdende hjernetrim og motiverende mestringsfølelse for små forskerspirer.

Du slipper førjulsstresset med å finne og pakke inn mange små gaver, barna får en fantastisk kalender full av spennende eksperimenter og oppgaver.

Fyll førjulstiden med undring, lek og læring –> Bestill Forskerfabrikkens julekalender før den blir utsolgt

  • 24 ferdig innpakkede, røde gaveposer
  • Hver pose inneholder en artig oppgave eller et spennende eksperiment
  • Oppgavene kan løses alene eller sammen med familie og venner
  • Snittpris: 52 kr per pakke
  • Passer best for barn i alderen 6-12 år

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sikre deg årets kuleste julekalender for små forskerspirer: Bestill Forskerfabrikkens Julekalender 2018

25 kommentarer
    1. Sikkert kjempebra, men 1248,- for en adventskalender??? (24×52) Det er over alle støvleskaft spør du meg! Har aldri ligget i nærheten av den prisen på to kalendere tilsammen engang, selv ikke da jeg hadde pakkekalendere. Jeg skjønner at du synes denne er topp (og at du får betalt for å si det), men jeg synes ikke noe om at du fyrer opp under kjøpepress ang. adventskalendere… 1248,- er jo mer enn mange har råd til å betale for gaver til ungene til jul!

    2. Halloisen!
      Jepp, prisen virker kanskje litt stiv, men så er det også 24 skikkelig kule pakker. Ikke bare godteri eller noe uengasjerende leketullball, men kule eksperimenter og gaver av en faktisk verdi. Alle disse gavene kunne faktisk gjort seg under treet 🙂
      Så for min del tenker jeg at man kan ta av julegavebudsjettet og gjøre kalenderen til en stor del av selve gaven. Så kjøper man heller noe mindre og symbolsk på julaften.

      Fortsatt mye penger, men for 24 smarte gaver med en snittpris på “bare” 52 kr, er det ikke så gærnt. Har man flere barn, kan de dele kalender og åpne annenhver dag f.eks.

      Utifra responsen til 6-åringen i fjor, kan jeg si såpass at med denne kalenderen blir det nesten som 24 julaftener på rad, hehe. Men ja, det er et stykke unna 10 kroners sjokoladekalender 🙂

    3. Helt enig med kommentar over her. Sikkert kult når man får den tilsendt gratis, og sikkert ikke vanskelig og lovprise den til tross for at det er det du får betalt for. Tviler altså ikke på at det hverken er moro eller utfordrende for ungene… men! Her snakker vi kjøpepress og elitisme. Ville du kjøpt en sånn til dine to barn (da snakker vi faktisk 2500 kr for adventskalendere!) dersom du ikke hadde fått den gratis? Ingen unger som «trenger» en sånn kalender, hva forventes på julaften da? Eller til neste år?

    4. Å heller kjøpe noe mindre og symbolsk på selve julaften?! Mener du seriøst at det er en god ide å bruke hele julegavebudsjettet på denne kalenderen, og så legge en liten symbolsk gave under treet på julaften? Øhm..
      Forventninger til innholdet i kalenderen er det vi foreldre som skaper, og da er det drøyt å klinke til med denne synes jeg.

    5. Hadde jeg hatt barn i den alderen hadde jeg garantert kjøpt denne kalenderen 🙂 mye bedre med en kalender hvor man faktisk kan lære noe,enn en kalender med småting barna egentlig ikke trenger 😉
      Men man kan jo selvfølgelig lage kalender selv, med diverse oppgaver/ting man skal finne på frem til jul, det hadde jeg da jeg var liten 🙂 og en sjokolade kalender selvsagt 😉

    6. Vi hadde denne kalenderen i fjor, to barn delte den og det var helt supert. Venner med tre barn har også hatt en på deling. Det som er fint med denne kalenderen er at det er ordentlige ting som passer for en hel familie, det blir nesten som en familieaktivitetskalender. Gøy og hyggelig å lage noe eller å oppleve noe sammen og ikke bruk og kast.
      Vi lagde pakkekalender før, men det ble ikke noe billigere å skulle finne og pakke inn 24 x 2 gaver… Barna skjønner at vi ikke gjør det samme hvert år, men at noen ganger passer det ene og andre ganger passer det med noe annet. Det er fint med variasjon!

    7. Jeg mener at innholdet i denne kalenderen er såpass bra at det kan være verdt å ta penger fra barnas julegavebudsjett og heller bruke på denne kalenderen ja. Da får man 24 dager med julaften-light + noe fint på julaften, istedenfor bare én stor ting på den store dagen 🙂

      Trenger ikke være noe symbolsk under treet altså, det spørs jo bare hva man har budsjett til.

    8. Kjøpspress og elitisme.. herregud, nå må folk roe seg ned. Jeg aner ikke hva slags budsjett folk har, jeg sier bare at dette er en knallbra kalender til de som ønsker tips om sånt. JA, det er mye billigere å kjøpe en sjokoladekalender til 10 kroner, men det er også bare dritt. Dette er knallbra gaver, 24 av dem til og med, og for de som har råd til det, så er det helt supert.

      Jeg synes det har gått litt mye inflasjon i dette i at alt skal være billig billig billig ellers er det ellitisme og kjøpspress. Jeg sier ikke at alle skal ha dette, men hva vet vel jeg hva slags budsjett forlk har til barna sine. Har man 200 kr, ja da blir det for lite. Har man 2000, ja da har man masse igjen. Det må ikke være slik at det ikke er lov til å reklamere for noe, bare fordi det koster penger.

      Hadde jeg hatt to barn jeg skulle kjøpt dette til, ville jeg kjøpt én på deling. De kan helt fint dele en kalender og utforske lekene sammen. Evt kan man kjøpe én kalender og gi pakker annenhver dag og spare halvpartene av pakkene til neste år, det går også fint an.

      Ingen unger “trenger” alt det rælet de får på julaften heller, så det handler vel om å fylle julen med det man vil. Jeg synes det er et kjempeinitiativ å fylle førjulstiden med spennende eksperimenter. Samlet virker prisen kanskje høy, men så får man også 24 kvalitetsleker som øker interessen for naturvitenskap blant små forskerspirer, så egentlig kan man anse det som en tidlig investering i barnas intellekt 😀

    9. «Investering i barnets intellekt» 😆 Privatskole neste? 400K i året på privatskole kan jo også ansees som investering i barnets intellekt. Har man en halv mill til overs, har man masse igjen! Men selvfølgelig bedre om man får det sponset. Alt gratis er supert! Det handler ikke om at alt skal være billig billig billig, og det er trist at du ser på det sånn.. julen handler om så mye mer enn gaver (selv om det selvfølgelig også er en vital del av det, særlig for barna). Jeg sier ikke at en sjokoladekalender er bedre, tvert i mot, men det er prissettinga jeg reagerer på. Sikkert kvalitet og alt det der, men likevel… 1250 kr for adventskalender til en 6 åring er drøyt.

    10. «Investering i barnets intellekt» 😆 Privatskole neste? 400K i året på privatskole kan jo også ansees som investering i barnets intellekt. Har man en halv mill til overs, har man masse igjen! Men selvfølgelig bedre om man får det sponset. Alt gratis er supert! Det handler ikke om at alt skal være billig billig billig, og det er trist at du ser på det sånn.. julen handler om så mye mer enn gaver (selv om det selvfølgelig også er en vital del av det, særlig for barna). Jeg sier ikke at en sjokoladekalender er bedre, tvert i mot, men det er prissettinga jeg reagerer på. Sikkert kvalitet og alt det der, men likevel… 1250 kr for adventskalender til en 6 åring er drøyt.

    11. Hehe, den siste der var liksom ment å være litt morsom da 😛
      Ser at prisen er litt stiv, prøver bare å forsvare at det er et godt produkt. Trenger ikke kjøre Steinerskolen og Fjällreven-sekk av den grunn x-)

      Men når det er sagt, så er jeg jo faktisk inhabil, siden kalenderen er sponset. Kommer ikke unna det 😀

    12. Jeg syns folk kan ta det littegranne rolig. Det er ikke kjøpepress å si at denne kalenderen er fin. Du er ikke en dårlig forelder dersom du ikke kjøper kalenderen. Det er ikke noen som presser deg til å kjøpe den. Jeg vurder i allefall å kjøpe den på tross av enkeltes utbrudd her 🙂
      #kjøpekrenk

    13. Jeg ser tydelig begge sider. En helt super kalender, men også veldig dyr og fare for at ungene er lei gaver innen julaften. Jeg synes ideen om å dele den opp var god. Ha den i helgene f.eks. så kan den vare flere år!

    14. Ser man det, det var en god idé! Én pakke annenhver helg, så har man til hele året 😀
      Gavene i kalenderen har heller ikke kort levetid, så de kan lekes med i lang lang tid 🙂

    15. Kjøpekrenk = Årets nyord! 🙂
      Hadde jeg skrevet noe sånt som “KJØP denne kalenderen ellers er du er dårlig forelder!!” så hadde jeg vært villig til å vurdere å legge meg flat x-)

    16. Jeg kjøpte denne i fjor, men 12 pakke versjonen, ikke 24. Da fikk 2 barn dele forskeropplevelsene, som var knallkule! De andre 12 var en blanding av «vanlige» kalendergaver og opplevelser/aktiviteter. Anbefaler kalenderen, og flott de har et rimeligere alternativ med 12😊👍🏻

    17. Ved å kalle en sjokoladekalender til 10 kroner for dritt så har du vel egentlig lagt listen… Men, om man vil ha en lignende kalender som denne men ikke ønsker å legge så mye penger i det så anbefaler jeg å låne en eksperimentbok for barn på biblioteket og ha en aktivitet derfra hver dag/annen hver dag. De fleste bøker av den typen baserer seg på ting man har i huset 👍

    18. Haha, det var litt satt på spissen da, men vi kan vel være enige om at sjokoladen i 10-kronerskalendere ikke nødvendigvis holder høyeste kvaltet eller? Er jo hvitkantete og kjip før 3. desember x-)

      Men godt tips fra deg! Takk for det 🙂

    19. Mulig den er genial. Men prisen er ikke genial! 1248 hvis det er 52 kr pr stk ca… har du 2 barn så nærmer man seg 2500🙈

    20. Den kjipe prisen kommer man ikke unna, men jeg opplever ikke dette som noe kjøpepress. Det står jo klart og tydelig øverst i teksten at det er reklame! De blir litt som å lange ut til lokalavisa fordi den har boligannonser 😂
      Men dette er jo en genial kalender! Den overgår jo hele julegavebudsjettet til ungene, men man kan jo være kreativ nok til å lage sin egen variant! 😁

    21. Har denne til 3 barn på deling. De er fornøyd med dette.
      Å far slipper å kjøpe mye små ræl som blir kastet etter jul. Julen er reddet for en små barns far som heller vil bruke tiden til å være sammen med barna enn å fly rundt etter små gaver.

    22. Så bra! Høres ut som en knallbra løsning. Kan absolutt deles på tre og lekene har lang levetid. Kan jo oppbevares i en egen plastboks, så har man en boks med forskerting som barna kan leke med 🙂

    23. Kjøpte denne til min datter på 10. Vel 2019 utgaven. I mars 2020. Er nå midt i corona pandemien og har nå hjemmeskole. Snak om å finne gull. Denne får min datter til å glede seg til hver dag. Far må hjelpe stort sett til på exsprimentene. Så eg gleder meg også. Vi glemmer karantene i times vis og alle i familien har det gøy sammen. Og det er mange fag som kjemi, naturfag og biologi i pakken. Noe som får hjemmeskolen til å se ganske imponerende ut for lærerene. Kan risikere at de før en knekk i selvtiliten.
      Dette er gaver hvor du kan ligge 10-20 under juletreet og ha resten i kalenderen. Om du er fattig så for 1299kr får du 24 julegaver. Og en masse å leke med i romjulen.
      Corona kalenderen kaller eg den her hjemme. Så min datter husker denne tiden når hun blir eldre.
      Og på toppen av det helle kan det meste gjenbrukes. En hjemme kokke vil se mange muligheter på en del av gavene.

      p.s anbefales til mødre som vil ha barn og fedre aktivert, mens man tar en hvil.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg