Men hvor er Christina??

I dag var det endelig duket for å komme i gang med årets desidert mest fryktede arbeidsoppgave: Pigge gulv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en mann født med 10 tommeltotter, høres det langt-over-middels skummelt ut å skulle gå løs på et betonggulv med et illsint verktøy som spiser stein og betong som en sulten pitbull.

Lenge har vi derfor gått smånervøse og ventet på denne dagen, men i dag kom endelig det skumle maskineriet i hus. Jeg fikk en rask gjennomgang på hvordan det skulle gjøres, og så var det visst bare å kjøre på.

Med å knuse gulvet.. Eh.. Ja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maskinen må leveres tilbake i løpet av noen få dager, så vi har bare tiden av veien. Gulvet må hakkes opp og bæres vekk. Det blir fort noen TONN med stein og betong, men det må bare gå på et eller annet vis. Det MÅ gå.

Men hey, vi har klart å legge lister, vi har klart å legge gulv, så da klarer vi vel dette også! Det viktigste er at vi jobber sammen som et team. Lagarbeid gjør susen! Yes, med teamwork klarer vi alt!

Men eh.. Hvor er Christina??

Ikke her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke her heller gitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og heller ikke her..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Sååå, hvor er hun? Jo, det skal jeg fortelle deg.

I BERGEN!!

Ja, for hun skulle plutselig på møte med AdLink i Bergen i helgen!

Tilfeldigvis akkurat de 3 dagene vi har fått låne piggemaskin.

Ja nei, da skulle hun på jentetur med Line-Victoria “Supporterfrue” Husby.

I Bergen.

308 kilometer unna nærmeste piggemaskin…

Tilfeldigvis.

cof
Jommen sa jeg likestilling.. x-)
 

/ Kos deg på tur, pus – fattern´s got it 🙂

  1. Når vi først er inne på ord og uttrykk: Tiden av veien..? Eller tiden og veien? Kjør debatt 😉 jeg stemmer for sistnevnte!

  2. Eeeeeh, nei. Å herregud, den tapeten er en laaang historie i seg. Du aner ikke hvor mye vi har kuka med den (pardon my french) satans tapeten der. Har fikset sikkert 20 luftbobler, men det er bare kaos. Kort fortalt: Tapet tykk som et ullteppe, slurpet til seg alt limet, har malt 4 strøk, mettes aldri, bare kaos x-)

  3. Haha! Burde skjønt at det ble problemer med det uttrykket der 😀
   Vet at det heter “Tiden og veien”, men har alltid sagt “Tiden av veien”. Det er helt ulogisk, men trodde alle sa det, litt på samme måte som “Stopp en halv” som jo er helt feil. Uttrykket kommer av “Stop and haul”.

   Har sporet kilden og funnet ut at muttern også sier Tiden av veien, så det er nok der jeg har plukket det opp, haha!

  4. Et spørsmål som handler om noe helt annet enn innlegget! Mener å ha lest at du hører på podcaster når du er på tur med bikkja! Har du noen tips til hva som bør høres!? Jeg er nemlig også ute på tur med bikkja, og ryggen er problematisk om dagen så går SÅ mye mer enn jeg pleier. Tar gjerne imot tips! 😊

  5. Vil bare si at da ho var i Bergen, så var ho ikke 308 kilometer unna NÆRMESTE piggemaskin. 😜 Jeg har bodd i Bergen i noen år og brukte ofte sånn piggemaskin i jobben. 😉 De har det i Bergen også… Men det hjalp vel ikke deg uansett.. 😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg