Video: Kone, mann og malingsspann

Å gjøre husarbeid alene kan være drepende kjedelig, men er man to om jobben blir saken straks en annen. Plutselig kan selv den trausteste ting bli rett så trivelig. Slik som maling!

Det er noe inspirerende over å være to som jobber sammen, for det er som pappa sier: Én er som en halv og to er som tre.

Er man alene må man liksom dekke hver eneste krik og krok selv, men er man to blir ting gjort også mens man er på do. Og det er så utrolig motiverende!

Plutselig får man liksom det ekstra tuppet man trenger for å komme i gang og kjøre på, istedenfor å dasse av sted i halvhjertet tempo.

Det merket vi skikkelig da vi skulle male TV-stua i dag.

Fra å være noe vi begge hadde gruet oss til, ble det plutselig bare moro når vi bestemte oss for å legge alle andre prosjekter til side for en stund og bare jobbe på lag.

Og på 1-2-3, så var den første veggen i det nye huset malt!

Resultatet ser du her 🙂

P.S. Sangen heter “The Black Box” og er laget av min favorittartist over alle favorittartister: Philter. Takk for lånet ❤️

6 kommentarer
  1. Shit!! Maler dere helt uten maskeringsteip? Rundt vinduer og alt av lister? Woooow! Lag en opplæringsvideo for oss som bruker millioner på maskeringsteip og likevel «søler»!! 💚

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg