Den mystiske dorullholderen

Hva slags merkelig IQ-test er dette??

I går tok vi over vårt nye hjem og det tok ikke lang tid før noen måtte på do for å pudre nesen.

Men der inne ble vi møtt av en ganske uventet utfordring..

For hvordan i all verden henger man dorullen på denne??

Alt jeg ser er en massiv klump med metall. Bare ett sted er det en liten glipe i metallet, men heller ikke her lot den seg rikke.

Jeg prøvde å dra, vri, presse, vrikke, dytte og snurre. Ingenting fungerte. Barna prøvde, Christina prøvde, ingen kom nærmere en mulig løsning.

Kanskje er det en sånn tankenøtt-variant som er skapt for å trimme hjernen? At du må ta en snor over bøylen før du drar snora gjennom seg selv og så plutselig bare funker det?

Enten det, eller så er det en sånn fancy, minimalistisk variant som scorer høyt på stilpoeng og finesse, men lavt på praktisk bruk:

Eller så er det som jeg frykter og mistenker… At dorullholderen er helt tipp topp tommel opp den, det er bare jeg som er for dum til å forstå hvordan den virker x-)

Noen som vet?

Noen som har sett en slik og kan komme til tips?

Hvordan i all verden funker denne bedritne greia?!

… spør for en venn 😉

27 kommentarer
  1. Det er magnet inni der som er en glippe… Den kan være stri å få fra hverandre, men drar du rett ut får du den løs (Er ikea-vare) Etter noen år blir den veldig slarkete, og egentlig like greit å kjøpe ny med det samme 😉

  2. Kanskje prøv å vipp stange ut? Eller kanskje den er låst i posisnon nede, at du må ha holdaren oppøve for å gjera noko?

  3. Karianne har helt rett, det er en magnet i glippen, så du må holde i den høyre delen av holderen og dra rett ut så magneten slipper taket 😂🙈 Lykke til!

  4. Fått det til?? Blir jo nysgjerrig her. Hva vil vi ha? -Oppdatering på dorullholderen! Når vil vi ha det? NÅ!! 🤣🤣

  5. Ikke dra, bare løft holderen rett opp, sånn at den blir opp ned, type loddrett, men med hengeren opp, så kan du ta den fra hverandre. Det er fordi dorullen ikke skal bli stjålet på offentlige doer. Fatter har sånn og den er fra et gammelt tog 🙂

  6. Den ser helt lik ut den vi har og den har ingen magnet i glippa, men den må dras ut både oppe og nede 😉
   Så man tar av hele høyre del på en måte 😉

  7. Seriøst? Haha! Hvem er det som stjeler doruller? Og så til de grader at man må komme opp med et nytt design? x-)
   Men okei, da prøver vi det i morgen. Rakk ikke gjøre det i dag.

  8. Hahaha! Ja seriøst, det må jeg faktisk skrive om i morgen når jeg har fått til et skikkelig forsøk. Skulle egentlig bort og prøve i dag, men rakk det ikke, så vi får ta det imorgo. Skal på serrrr vurdere å filme det x-)

  9. Tror du kan kalle deg en ekte hverdagsblogger med trofaste lesere når et blogginnlegg om en dorullholder skaper engasjement i kommentarfeltet😅 Nå ser det også ut til at det kommer en oppfølger til dorullholder-innlegget MED film!😅 Fantastisk!😉 👍

  10. Du holder en del i hver hånd, drar den fra hverandre. Venstre hånd mot venstre og høyre hånd mot høyre, ut sidene. Så løsner høyre del og du kan ta sette i ny dorull

  11. Haha, jeg har samme! Det er bare å dra den rett ut til siden så går den løs der dubser det er skjøt nede og oppe er skjøten inne i hullet på en måte 😀😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg