Kaaaaooooos!

Du vet den følelsen når gjestene er 30 minutter unna og huset ser ut som et bombet bordell..?

Ganger du den følelsen med 1000 så er du cirka der vi er nå. For med bare 3 dager igjen til visning er alt bare kaos.

Hele huset står på hodet og det er rot overalt. Jeg vet ikke hva det er med ting man eier, men så fort man begynner å ta ting ut av skuffer og kommoder, er det som om de mangedobler seg i størrelse.

En liten kjøkkenskuff kan jo plutselig bli til et lite flyttelass alene! Jeg vet at det teknisk sett MÅ være slik at det blir mer ryddig dess mer man rydder unna og pakker vekk, men underveis i prosessen føles det virkelig ikke sånn.

Og for hvert våkne sekund kommer gjestene nærmere…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg trodde vi hadde gjort mesteparten av jobben da vi ryddet til fotografering for noen uker siden, men jeg glemte jo helt å tenke på at boden og garasjen var så fullstappet med drit eiendeler at du måtte hatt sprengstoff for å komme deg gjennom.

Så jeg tror trygt vi kan avlyse alt av andre planer for morgendagen og fredag, for her må alle kluter til 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ Hei hvor det går!

4 kommentarer
    1. Haha, kjent følelse! Husker vi stappa ymse saker inn i bilen. Kjørte rundt med skittentøyskurven i forsetet, og alle kjøkkenapparater i baksetet 😂

    2. Det er nå det er bare å kaste med hard hånd. Kast – kast – kast! Gi til Fretex alt av tøy som ikke har vært brukt på en stund og som ungene har vokst utav. Gamle leker? Fretex eller kast. Pyntestæsj som ærlig talt ikke er så stæsj lenger? Fretex. 12 blomstervaser? Gi 8 av dem til Fretex. Det går så bra så! :o)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg