Å pynte til visning

Folk er så veldig imot retusjering av bilder og en falsk fremstilling av virkeligheten, men når det kommer til å pynte hus og leiligheter for salg, ja nei da er det plutselig greit.

For la oss være ærlige, bildene man ser på finn har lite eller ingenting med virkeligheten å gjøre x-)

Ta oss for eksempel. Vi har to barn. Og en hund.

Til vanlig er det så mange leker, klær og tørkestativ i stua at du trenger elghund og sherpa for å finne sofaen.

Bildene på finn tegner derimot et helt annet bilde. Her bor det to hippe arkitekter med sans for komplisert kaffe, interiør og orden. Rot? Nei nei, ikke her hos oss.

Badet er nok det verste.

For badet har liksom blitt en lagringsbod for alt som er i daglig bruk. En bod i konstant forandring. Det er klær som slenges til vask, nesten-rene-klær som henger over badekaret og venter på en ny dag, en myriade av badeskum og badeleker, samt sjampoer for alt fra tørr hund til flisete hår.

På bildene derimot… På bildene er badet et Spa. Et rom for sjelefred og hvile. Der man kan ligge i timevis og marinere i badekaret, mens ro og harmoni trekker inn i sjelen.

Ingen barn som roper eller hunder som bjeffer, bare endeløs harmoni. Ditt eget lille stykke himmel. Med duft av vanilje. Og selvfølgelig med flotte, friske blomster.

Sånn som det alltid er 😉

Enda godt man ikke bruker bilder av de rommene der alt som egentlig finnes i huset, står lagret. For åpner du døren inn til boden vår nå, kommer du til å bli begravd under et snøskred av bokser, leker, klær og sko.

Men sånt kan man jo ikke vise verden. Nei, for vi eier ingenting vi skjønner du. Aldri rot her.

I hvert fall ikke på bilder 😉

  1. Altså, jeg ler så tårens triller🤣. Du skriver så bra og allt dette pluss alle bilder synes jeg skulle bli den beste megler annonsen👌👏. Go for it!
   Forresten…….nydelig hjem 😉

  2. Tusen takk for det, Mette! 🙂
   Like greit å være ærlig, hehe.
   Gleder oss veldig til annonsen kommer på finn og tror jeg må luske rundt på visning med løsbart og briller 😉

  3. Nettopp vært gjennom det selv, så vet hvordan dere har det. Men hva gjør dere med bod og garasje på visning? Folk vil jo gjerne se alt….

  4. For å holde orden på badet hos oss har vi en kallax hylle der alle har hver sin boks til å legge klær de kan bruke flere ganger. Har fungert i flere år nå

  5. Der er det litt panikk, så prøver å få plass i det nye huset. Kan jo ikke ha 900 kilo med ræl i veien for alt når folk skal se for seg å faktisk få plass til sine egne ting også, haha!
   Men det ordner seg vel 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg