Sommer på søppeldynga

Selv de rareste ting kan bli fine sommerminner 🙂

Hej hej hålla! Vi befinner oss for tiden på min eldste brors sommerhus i Sverige.

For noen år siden kjøpte han og fru nemlig et stort sommerhus, som tidligere var en gammel butikk, midt i den trivelige svenske feriebyen Grebbestad. Og her nytes livet til fulle.

Borte er alle tanker om alt som skal gjøres hjemme i forbindelse med flytting, nå er det bare epleslang og bading som står på planen noen dager.

Men i dag tidlig gjorde vi noe litt utenom det vanlige.

“Litt” utenom det vanlige..

cof

cof

Akkurat nå pusser de nemlig opp den gamle butikken her nede, og i den forbindelse blir det mange turer på søppeldynga.

Og søppeldynga, det er intet annet enn en kjempestor skattekiste! For i den store haugen med planker og ødelagte møbler kan man gå på oppdagelsesferd og lete etter skjulte skatter. Det høres kanskje rart ut, men har man et gammelt hus og er litt fingernem, kan man få mye moro ut av ting som folk har kastet.

En gammel stol trenger kanskje bare noen spiker og litt maling før den blir helt super igjen. Og midt i plankehaugen finner man kanskje et gammelt bord, en snodig boks eller en artig kurv som kan brukes til noe fint. Alt man trenger er litt kreativitet. Og der er brodern god.

sdr
Og denne bunnplaten fra en gammel kommode, den kan bli et skilt, vettu! Eller en bordplate!
 

Men det skal sies at Pluttadoren ble riiimelig skuffet da vi først ankom. Jeg hadde nemlig lovet ham en stor overraskelse, og jeg er ganske sikker på at han hadde sett for seg noe ganske annet enn en gigantisk haug med søppel. Han ble i hvert fall overrasket, da 😉

Men så er det sånn det ofte er med barn da. Brått var han i gang med skattejakten og innen 10 minutter var hengeren fylt med flere ting enn da vi kom.

Et sett med gamle årer, et frekt lite bord, en stol, en gipsmåke og mye mer. Og som sagt, har man et stort hus og stor kreativitet, kan alt det bli til knallbra saker 🙂

cof

cof

cof

sdr

Og sånn ble det at en av årets varmeste og beste sommerdager, startet på søppeldynga.

Så det er dagens ferietips; Man trenger ikke nødvendigvis brenne av 48 700 kroner for å se Kaptein Sabeltann kjøre skute. Man kan også bare dra på dynga og ha en super dag i solen 🙂

cof
 

/ Men det var ikke feil med is etterpå heller 😉

5 kommentarer
  1. Jeg møtte deg på sportshopen i Grebbestad😅 men ville ikke plage deg, så kan si hei her istedet😅🙈👋🏻 Hilsen starstruck nordmann😂

  2. Haha, også på Sportshoppen a gitt! Du skulle bare gått for en high five 😀

   Apropos: Den sportshoppen er mye shop og lite sport ass. Var på leting etter alt fra bordtennisbord til tennisracketer, men fant bare en hel haug med sokker og t-skjorter x-)

   Gå for et hei neste gang du, så lover jeg å ikke bite av deg armen. Med mindre jeg er kjempesulten, stressa og grinete da. I så fall ville jeg startet samtalen med en pølse og ramlösa x-)

   Grebbestad altså <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg