Tips til danseglade barn

Dans dans dans oppå bordet! 🙂

Det er ikke ofte jeg kommer med app-tips sånn helt uten videre, men dette spillet må du sjekke ut hvis du har en liten danseløve i hus.

Spillet heter Just Dance Now og er en danse-app du laster ned på mobilen. Spillet er for øvrig en videreføring av et konsollspill, men med mobilversjonen trenger man ikke en rådyr spillkonsoll for å få full danseglede i stua i sommer.

Spillet lastes ned til telefonen og kobles til TV-en via internett. Vi bruker Chromecast og det funker som en drøm.

Poenget med spillet er å danse med til kule sanger for å sanke stjerner og vinne over de andre man danser mot.

Ved å holde telefonen i hånda mens man danser, registrerer spillet alle dine bevegelser. Deretter får du poeng og stjerner alt ettersom hvor godt du klarer å henge med på dansen på skjermen.

Etter et par gjennomkjøringer blir man fort bedre og før du vet ordet av det har du danset deg til 5 stjerner og superstjernestatus. Og med over 400 sanger å velge mellom, er det nok å bryne seg på.

Så sjekk ut danseappen Just Dance Now i sommer – garantert mye glede for små (og store) danseløver 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OBS! Mange sanger er tilgjengelig helt gratis, men man kan også betale for å få tilgang til flere sanger. Å betale for mynter som gir tilgang til én og én sang kan fort balle på seg, så vi skaffet oss heller et VIP-medlemskap med full tilgang til alle sanger.

Dette koster riktignok 39 kr i måneden, men det er det lett verdt! Spesielt på dager der sola slår over til regn og barna har en hel dagskvote med energi å brenne av 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ Bailar conmigo! 💃

P.S. Dette innlegget er ikke sponset 😉

9 kommentarer
  1. stakkars nora som må gå med bollesveis.. bare fordi kona har det så behøver du ikke å prakke det på ungen. tenk om hun blir mobbet i barnehagen fordi hun ikke har langt fint hår.. ganske slemt gjort å sette en bolle på hodet og klippe rundt.

  2. Trude: unnskyld meg men hva i alle dager feiler det deg?? Du kan spy eder og galle et annet sted! Dessuten har verken kona el ungen bollesveis. Og har du i det hele tatt vurdert at kanskje ikke alle småjenter faktisk vil ha langt hår?

  3. Har virkelig en liten danseløve i hus, som vrikker på rumpa av hver minste lille ting som kan minne om takt og rytme. Hun er foreløpig kun halvannet år, passer denne appen allerede nå eller er den for litt større barn?

  4. Elak!? Spør om du kan få skrive et gjesteinnlegg her eller hos kona. Hadde nok blitt riktig så trivelig lesning.

  5. “tenk om hun blir mobbet i barnehagen fordi hun ikke har langt fint hår.. ”
   Jeg tror ikke barn er riktig så slemme, jeg altså! Med mindre de har hatt en med ditt tankesett som forelder. Barn er født fordomsfrie. Tenker du at gutter med langt, fint hår er innafor eller fortjener de å mobbes også?

  6. Hei Trude!
   Du kan ta deg en bolle!
   Slikt snakker (eller skriver) man ikke til andre. Man skal være grei og snill og ikke plage andre og for øvrig kan man gjøre hva man vil. Visste du ikke det? Det tipper jeg at pappahjerte sin jente vet.
   PS: jeg har en jente på 4 år med nydelig kjempelangt hår som nå ønsker å klippe det kort. Det skal hun selvsagt få lov til, og hun kommer til å være like nydelig og ikke minst like unik og god etterpå. Over og ut.

  7. Kjære Trude/Amanda/Elak,
   Nå begynner det vel snart å bli kjedelig med dette tullballet? Innlegg etter innlegg med nye dekknavn og frekke kommentarer. Hvorfor gidder du? Har du virkelig ikke annet å melde her i verden enn meningsløst pisspreik?

  8. Takk for støtten her. Kommentaren kommer fra et menneske med en lang historikk for å skrive tidvis veldig usmakelige kommentarer både på min og Christinas blogg. Så vet du det. IP-adressen er loggførr på minst 10 veldig ufine kommentarer tidligere 😉 Sjarmerende.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg