Vi har kjøpt oss hus!!

Hva i all verden har vi gjort?!

For plutselig sto vi der. Telefonen i hånda og SMS fra megler. Gratulerer, du har vunnet budrunden. Den ene mer sjokkskadet enn den andre. Vi har kjøpt oss hus! Hva i all verden har vi gjort?!

Vi har riktignok vært inne på tanken før, men vi har bare slått oss til ro med at vi har det fint der vi bor nå. Vi blir bare her.

Samtidig har vi lenge hatt behov for et skikkelig hjemmekontor. For med to surrehuer som sitter hjemme og skriver dagen lang, trenger vi en egen plass til skrivebord, stoler, regnskapspermer, printer og hele sulamitten. Gjerne også en kaffemaskin.

Så når det plutselig dukket opp et sjarmerende hus til salgs, med plass til hjemmekontor, søt hage med frukttrær, stort vaskerom, stor plass, flotte detaljer og alt vi var på leting etter, ja nei da hadde vi egentlig ikke noe valg.

Men det er galskap da. Man bruker jo lenger tid på å bestemme seg for hva slags frossenpizza man skal kjøpe til middag enn man bruker på å kjøpe hus!

Det morsomme er at vi nå plutselig har helt utrolig mye å skrive om fremover. Nå har vi jo et kjempeprosjekt på gang!

Ikke bare må vi flytte, som i seg selv er en kjempejobb med tanke på alt man har av barneleker, barnevogner, klær, møbler, bøker etc, men vi må jo klargjøre huset, vi må finne megler, vi må holde visninger, vi må selge, vi må flytte, vi må komme i gang i nytt hus.

Og det blir I HVERT FALL spennende, for huset vi flytter til er et kapittel for seg!

Til nå har vi jo bodd i et relativt nytt, nærmest vedlikeholdsfritt hus, men nå flytter vi til et eldre hus med stor tomt og en hel botanisk hage av busker og trær.

Så nå må vi bli hagefolk. Og fikse-litt-på-huset-folk. Og verst av alt: Jeg må bli handy! Kan jo ikke ringe snekker hver gang det faller ut en spiker. Så nå sitter man plutselig og leter på finn etter gode tilbud på tilhengere. Og vi har ikke hengerfeste en gang!

Så dette kan bli mildt sagt spennende 🙈😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
🎉

27 kommentarer
  1. Hmmm? Handypappa ja, ja det kan bli interessant. Gleder meg masse til neste innlegg 🏡🌱🌲🌳🐈🐇

  2. Hahahah, oisann! Jeg ler bare litt av tanken på handy Petter. Det kan bli travelt for svigerfar fremover, men en spennende ny reise som vi alle vil høre alt om å følge dere videre på- ja det er vi klare for 🙂
   Gratulerer så mye, håper dere forteller mer veldig snart. Som feks, når skjer denne galskapen?!

  3. Som nylig hagefrelst så må jeg gi et tips om en åpen hage i Hyggen! Sjekk med hageselskapet når de eventuelt har hagevandring 😍 Men den i Hyggen var altså så genial!! De hadde masse flotte løsninger de hadde tenkt på selv, og lagd selv! Noe var med hjelp av snekker, men jeg tror absloutt mye kan bli gjort på egenhånd!

  4. Samme som med meg og samboer 😛
   Vi tar over hus på mandag, og når det først gikk fort, så gikk det sabla fort. Kjenner meg igjen i det med å bruke lenger tid på å velge ut middag 😅 Når det gjelder hjem og interiør så tar det toppen fem minutter før vi er enig, middag der i mot.. Det tar fort en time eller fem 🙈

  5. Gratulerer så masse!! 🎉😀🏡 Vi overtar endelig det nye huset vårt om to dager. Med hage og garasje og STOR plass. 😀 Det blir så spennende.

  6. Gry Lilja i Aktiv Eiendomsmegling! Flott dame som vil ta godt vare på dere! Blir spennende og se huset deres for salg, kan fort være man kommer på visning hos dere 😃 Gratulerer med kjøpet! Hilsen interessert på huset dere kjøpte 😉

  7. Haha, ja handy Peter skal få kjørt seg! Gleder meg veldig til alle prosjekter, enn hvordan utfallet blir x-)

   Flytting i august, men galskapen er allerede igang med rydding og alt 😉

  8. Hehe🙈 Litt som når vi kjøpte hus i april.. Det liker vi – budrunde dagen derpå – gratulerer!
   Gratulerer med hus! Gleder meg til å følge handypappa videre og spesielt i tiden fremover 😁 lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg