Sydenvarme sykkelseter

Det er stunder som dette vi vil leve på resten av året. Når vinteren kommer og alt blir iskaldt og snøfreseren slutter å funke og pappa banner en hel regnbue av ord han ikke vil at dere skal høre.

Da vil vi tenke tilbake på dager som i dag. Da fønvinden kilte oss kjærlig i nakken mens vi syklet mot butikken for å kjøpe is. I shorts og t-skjorte.

Også kommer vi til å si: Det var vel ikke shorts og t-skjorte, vel? SÅ varmt kan det ikke ha vært. Må ha vært bukse og t-skjorte. Kanskje en tynn genser. Sikkert bare hukommelsen som lurer oss.

Men det er ikke det.

Så varmt og deilig var det faktisk. For i dag var en sånn dag man lever på resten av året. Et Norge så varmt som man nesten aldri får det.

Og når gradestokken kryper ned mot 20 blå og man fryser ballene av seg hver gang man prøver å få hentet posten, vil si se tilbake på disse dagene og tenke at vi savner dem. Og det har vi god grunn, for akkurat nå er det fantastisk 🙂

For all del, vinteren har sin sjarm den også, men spør du meg så blir det ikke bedre enn når man kan sykle til butikken i bare shorts og t-skjorte og tro man er i Syden 🙂

cof
 

/ Sommer i Norge <3

4 kommentarer
  1. Herlig😊 Men ikke si et Norge så varmt… da er vi mange nord for Østlandet dom ikke tilhører landet. Her nord i Trøndelag har det regnet vannrett en måneds tid. Temperaturen ligger på ca 10+ Vi har allerede hatt et par tre høststormer og tåka henger helt ned i vannskorpa. …men vi sparer penger på den solkremen vi slipper å kjøpe, og vi slipper å tenke på sommerkroppen da den er gjemt under et lag med ull og regnklær. Og skogbrannfare trenger vi heller ikke bekymre oss for med det første🙈
   Uansett… god sommer! Spar litt sol og varme til vi kommer nedover på Norway Cup🙏🏻

  2. Haha, sorry for det! Du får nesten ta litt selvkritikk for å flytte så langt nord, men kjenner jeg nord for Trøndelag rett så skal det bare én soldag til før vi kan lese i VG: “Haha, no ler vi av søringan!!”

   Men karma er en tispe, så jeg skal ikke godte meg for mye. Da regner det bare katter og hunder her i morgen x-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg