Tidenes dårligste vær-timing

Da vi dro fra Norge var det sydenvarmt.

Hver dag var en stor oppvisning i sol og sommer. Aldri vært så varmt før, ingen forsto noe som helst.

Da vi landet i Spania, var det.. kaldere.

Skyer på himmelen, mye vind og behov for lange klær. I Spania.

Og hele ferien har forløpt seg sånn. Mens vi har klamret oss fast til palmer og parasoller for ikke å blåse bort, har nettavisene vært fylt med svette fjellaper langs norske strender.

Hver dag. Glovarmt. Rekordvarmt. Folk har regelrett smeltet bort i solen!

Samtidig har vi hatt typisk norsk sommer i Spania, der vi har stått i langermet genser og snakket med vår trofaste vaktmester Juan, som kunne fortelle oss at i hele hans 70 år lange liv, har han aldri opplevd maken. Eller som han sa:

– El tiempo es loco!

Jeg klager ikke altså, vi hadde tross alt et stort basseng å baske oss i, men bare to økter på stranda og en badetemperatur som hadde vært helt perfekt om det var snakk om temperaturen på kule-is, er jo ikke akkurat noe å skrive hjem om.

Men igjen, takket være det halvveise været, har vi fått gjort mye annet isteden. Vært på fjelltopper, utforsket huler, besøkt nye byer og gjort spennende ting.

Men etter to og en halv uke på ferie, var vi klare for å hoppe på flyet. Det har vært fantastisk på tur, men nå skal det bli deilig å endelig ta del i den norske rekordvarmen.

Men da vi endelig landet på norsk jord, kjente vi allerede idet døren til flyet åpnet seg at varmen hadde pakket sakene og reist på partytur.

Og som om ikke det var nok: Idet vi tok det første steget ut på den vinglete trappen fra flyet ned mot bakken..

… begynte det å regne x-)
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ God ny uke! 😊

    1. Hehe, litt bad timing må jeg si. Her opplever jeg det motsatte med 25 plussgrader og sol i Palma de Mallorca nå mens det er kaldere hjemme i Norge 😉

    2. Valgte tydligvis rett uke å reise i vi. Deilig og varmt her i spania/ Altea i dag, og solen på Sørlandet forsvant så fort vi dro 😅😅😅

    3. Da kan du kanskje forestille deg hvordan det er for oss nordlendinger å lese om det evige sommerværet i sør mens vi har kledd oss i vinterparkaen i snøværet.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg