Hipp hurra for “spis så mye is du vil”-dagen!

Ja, for det er vel det det handler om? Å spise så mye is som overhodet mulig?

Til vanlig er vi foreldre strenge og kjipe på kostholdet, men i dag er det fullt is-anarki. Så hiv innpå mens du kan, for i morgen er det et helt år til neste gang 😉

Dette gjelder for øvrig for oss voksne også. For hvis man først har klart å komme seg inn i dressen eller bunaden i dag tidlig, er det jo et helt år til neste gang!

Det synes jeg fortjener å feires med en is. Eller to. Eller tre 😉

cof

cof

sdr

bty

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ Hipp hipp hurra!!

2 kommentarer
    1. Ikke for å være partypooper, men jeg syns is har blitt så DYRT. 25 kr kostet det for en kroneis på skolens arrangement i år, og 20 for en pinneis. Skjønner jo det må koste det, for at FAU som arrangerer skal tjene noe. Men at det er så dyrt på butikkene i utgangspunktet er irriterende… Vi er 5 stk i familien, så det ble èn is pr. stk gitt. Alle ville ha kroneis, så ‘svusj* der var 125 kr borte. Barna hadde sikkert spist mange flere om de fikk lov, men det har vi rett og slett ikke råd til.

    2. Vet ikke om det er et alderdomstegn eller ikke, men er litt enig med deg. Tok meg i å klage over at en liten kopp med filterkaffe kostet 30 kr, men turte ikke si noe da jeg antok at det var gretten gammel gubbe-syndromet som snakket x-)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg