Kjærestetur til helgen!

Det skal bli så kos!!

For til helgen skjer det ting. Ikke bare har frua bursdag, men vi har også vårt første jubileum som mann og kone! 1 år som ektepar i gamledager og sånt må jo feires! 🎉

Derfor reiser vi bort noen dager. Ikke langt og ikke lenge, men bort. For denne helgen markerer også at det har gått et helt år siden vi gjorde noe uten barna på slep.

For med unntak av en rask overnatting i Oslo i ny og ne i forbindelse med møter o.l. har vi faktisk ikke gjort noe uten barna på evigheter.

Og vet du, det trenger man faktisk. Trenger å reise bort og bare være to. Trenger ikke være 4 uker på Maldivene, et par dager hvor som helst er egentlig mer enn godt nok.

Bare et par dager vekk fra hverdagen for å feire kjærligheten. Glemme de der hjemme og kjenne litt på savnet. Gjenoppdage gnisten og bare være sammen.

Ikke ett barn i hvert buksebein og yoghurt i håret, bare du og jeg og vi to på tur. Holde i hånda og ligge i skje. Bestille frokost på rommet og leve i en boble.

Skal bli fint det <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ Du och jag, lille fisering <3

4 kommentarer
  1. Alltid en grunn til å feire! :o) Vi er ikke gift, men i går hadde vi vært kjærester i 13 år og feiret med å gå ut og spise. :o) Vi gjorde et større nummer av 5- og 10-årsdagen, men hvert år går vi ut og spiser på dagen og koser oss. :o) Kos dere i helgen!

  2. Gratulerer med jubileet.
   Kjærestetid er utrolig viktig. Var for noen år siden sammen med en som ikke forstod at et forhold trenger pleie. Det kombinert med flere ting, førte til at forholdet gikk skeis. Har et vennepar som reiser vekk et par weekender i året – noe som er vinn-vinn både for dem og barna.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg