Vi som var så tøffe

Fuck the system, sang vi.

Take the power back!

Vi var sinte, i opposisjon og nei til alt. Vi skulle ikke være en del av systemet. Vi skulle ikke være som alle de andre sauene, bare usynlige tannhjul i et gigantisk maskineri. Føkk systemet. A4-livet er for idioter. Vi skulle ta ned systemet, vi skulle være fri.

Sånn var det å være ungdom. Brennende engasjert og alltid i opposisjon. Mot voksne, lærere, politi og autoriteter. Dere eier ikke oss. Vi er frie sjeler, vi gjør som vi vil. Take the power back!
 

Så går det noen år…

Plutselig står man der på kjøkkenet med mel på snuta og plystrer, mens man baker boller til dugnad i barnehagen. Og synes det er helt topp.

For A4-livet er fint det. Trygt og godt og fullt av sol. Fugler som plystrer og årstider i endring. Barn som blir eldre og boller som hever.

Bli kalt pappa hver eneste dag og kjenne at det varmer. Være en del av systemet, for systemet er et fellesskap. Et godt sted å være. Alle vi som uvitende jobber på lag for å gjøre livet godt for oss selv og hverandre.

Hvitt stakittgjerde, det ultimate symbol på et A4-liv satt i system. Det bør vel males igjen neste sommer.

Og jeg kjenner jeg gleder meg litt allerede.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ A4-livet er undervurdert 😊✌️

12 kommentarer
  1. Tenker det er veldig fint ja :-)) Jeg aner ikke hva A4 er, med mindre det er papir vi snakker om 😉 oppvokst i skiftarbeiderfamilie, ble selv skiftarbeider – og nå gift med en skiftarbeider 🙂 Et fint liv det også, kan ta helgen midt i uken. Ingen dag er lik 🙂 Men på den andre siden er det godt med noen faste rutiner og holdepunkter, så de finnes de og 🙂 Ha en riktig god helg 🙂

  2. Flotte snurrer 🙂
   Og Hurra! for at vi har noen å bry oss om, være glade i, og bake boller til…. 😀

  3. Æ elske bloggen din. Har klikka innom den i ny og ned, men etter æ sjøl ble mamma for et halvt år siden klikke æ innom her nesten daglig, og videresende innlegga dine til min bedre halvdel.
   Helt siden æ va 19, hadde bodd rundt om i verden å sett det æ ville se, har æ drømt om A4 livet. Så trygt og fint <3
   Planlegg å bygge hvitt stakittgjerde når sneen fprscinn, måtte flire litt når æ leste det 🙈

  4. Forholdsvis voksent å motta takk for baketips også, trikset er altså å rulle først. Thank u:) #bakeblogg

  5. Haha, ja det er kanskje litt rart? Har ikke laget så fryktelig mange kanelsnurrer, men synes det funket bra, jeg. Får vurdere den andre måten neste gang 😛

  6. Hehe, føltes bare så naturlig å dele opp før rulling, men ser at det kunne vært lurt å gjøre det andre veien. Får prøve det neste gang, men denne måten funket knall det også 🙂

  7. Så utrolig hyggelig å høre! 😀
   Ja A4-livet er undervurdert. Tror man ville savnet det om man plutselig hadde hevet seg med på en Mars-ekspedisjon 😉

   Så kan man heller dra på fjonge ferier for å bedrive selvrealisering, men så komme hjemme til hvit stakitt og thujahekk 😉

  8. Tenker at det er A4 godt som noe det også. Et ganske relativt begrep egentlig, men så lenge man bor og jobber rundt heimen og har en ganske vanlig familie, er det A4 for meg.

   Bor man derimot alene på en fjelltopp med 78 katter eller spiller i et band som KUN holder nakenkonserter på asiatiske øyer, ja nei da er man utenfor ordningen x-)

  9. Digger din omfavnelse av A4-livets fortreffelighet. Er så inderlig enig med deg 👍
   De kanelsnurrene ser superdigge ut😋 Trur jaggu det blir baking i nær framtid…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg