Bleier og fotballsko

Det er ikke det at jeg ikke er stolt, det er bare..

Det føles som i går at vi måtte gå tilbake til butikken for å kjøpe en ny pakke med bleier, fordi den vi hadde kjøpt var altfor stor.

Og når du endelig begynte å ta dine første, vaklende skritt og jeg så på deg og tenkte hvor usannsynlig rart det var at de små pailabbene dine en dag skulle hoppe, løpe og sprette. Det går jo ikke, se bare så ustabile de er. Kommer seg jo nesten ikke over dørterskelen.

Men i dag kjøpte vi fotballsko. I nesten samme størrelse som mamma. Og leggskinn. Og ball. Og drakt. Og du skal bli fotballgutt.

På bein som bare i går tok sine første skritt.

Det er fantastisk, men også fantastisk rart. For tiden flyr den, gutten min, og snart har du større føtter enn mamma og scorer ditt første mål i en stor kamp.

Og du vil se på oss og vil se på deg og vi vil være verdens stolteste. Du vil føle deg som verdens største, og akkurat der og da så vil du også være det, men for oss vil det også være en del av deg som for alltid vil være den fine, lille gutten vår.

Selv når du får større føtter enn pappa.

cof
 

* Følg Fotballhjerte på Facebook *

3 kommentarer
  1. Åh, dere har så masse å glede dere til. Tårer i øya og gåsehud altså! Ikke bare lærer han å spille fotball, men det er så mye mer. Samhold, det å være en del av noe større, et lag! Seiere og tap, mål og selvmål. Trøst av en lagkompis, high five med den samme. Felles opplevelser, cuper og sovesal. Vaffel og matpakke. Gjørmete baner og nye fotballsko. Noen skal bli proff, noen plukker stein. Vi har vært i dette nå i 11 år, og elsker det. Kos dere, og kom gjerne med små fortellinger når han er i gang 😊⚽👍

  2. Bli med å støtt foreldreopprøret på facebook. Siden du er mor regner jeg med at du bryr deg om at barn skal ha en god hverdag i barnehagen. Slik det er nå er bemanningen #uforsvarlig. Gjør en forskjell, signer kampanjen og bruk din stemme for å påvirke regjeringen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg