Ding dong, maten er klar

/ Annonse for Adams Matkasse /

Litt lei av kjøttdeig og spagetti? La Adam hjelpe deg!

For det er vanskelig å finne inspirasjon til ny og spennende mat i en travel småbarnshverdag. Man tenker liksom at man skal ta seg i nakken, men litt for ofte innhenter tiden og hverdagen deg, og brått sitter man der med spagetti. Igjen.

Og når man en sjelden gang faktisk lager noe skikkelig godt og nytenkende, tar det ofte lenger tid enn forventet. Det er ingenting mer frustrerende enn å sitte med to sultne barn og innse at lammelåret må dampes en time til. Ikke har man noen garanti for at de kommer til å like den fancy schmansy maten heller.

Derfor er det så genialt med matkassen Ekspress Familie fra Adams Matkasse! Ikke noe tullball, bare smaksrike retter for hele familien, som lages på under 20 minutter.

Og det er helt perfekt, for da kan barna ta seg en liten pause i sofaen etter en lang dag i barnehagen, mens far står på kjøkkenet og kokkelerer 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Ingen grunn til panikk, middagen er i boks! 😉
 

Ja vel, så er det kanskje litt juks å ikke lage alt fra scratch, men vet du hva? Det er helt greit det, for Adams Matkasse bruker bare de beste råvarer og leverandører til sine matkasser.

Adams Matkasse leveres rett på døra i en komplett boks full av godsaker. Noe er rene råvarer, noe er laget på forhånd. Og hvis jeg kan spare 30 minutter på å lage potetmos som uansett ikke ville smakt i nærheten av det den Adams leverer gjør, ja da takker jeg gladelig ja til det.

Friske grønnsaker, spennende oppskrifter og utsøkte råvarer. Mindre oppvask, deilig middag og mer tid med familien 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når barna liker maten <3 (Dagen vi oppdaget Salsiccia-pølser!)
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mobiltryne tatt på fersken 😛
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ja… Ingen kommentar x-)
 

Komplisert mat fra bunnen av kan man uansett lage til helgen, for en matkasse inneholder 3 til 5 middager, alt ettersom hva man velger selv. Det etterlater med andre ord nok av dager til langtidssteking av tapirlår på en seng av kompliserte poteter og Hollandaise. Fra scratch.

På travle hverdager trenger man derimot litt hjelp om det skal bli noe annet enn kjøttdeig og spagetti.

Før helgen hadde vi nok en sånn da. Kom hjem fra barnehagen, med hendene fulle av klær og ski, og hadde glemt å kjøpe middag. Typisk en jobb for en kjip frossenpizza, men hva spiste vi? Ovnsbakt lange marinert i en kremet, rød pestosaus med delikatessepoteter og lettstekte grønnsaker..

Godt? Så sjukt godt! Og fiks ferdig på 20 minutter 🙂

Takk skarru ha, Adam <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

TILBUD!
Klar for å bli servert inspirerende mat rett på døra? Akkurat nå får alle mine lesere 50 % på første bestilling. Husk å legge inn rabattkode: BLOGGPAPPAHJERTE.
* Rabattkoden er kun gyldig for nye kunder.

–> Prøv Adams Matkasse! Klikk her og få 50% rabatt på første bestilling

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg