Lillesnuppas ski-debut

Er nordmenn født med ski på beina? Tydeligvis!

Det var en spent far som sto på parkeringsplassen med blå swix i klypa og rosa jenteski i bagasjen. Storeplutt var allerede over alle hauger, men lillesnupp sto spent og trippet. Første tur på nye ski. Ikke en rundtur på plenen, men skikkelige løyper. Fjellet, harespor og nistepause. Hvordan skulle dette gå?

Vel, la oss bare si at dette ble dagen da jeg fikk det endelige beviset på at nordmenn faktisk er født med ski på beina!

Og her er det ikke meningen å være sånn blærete skrytefant altså, men fy flate. Det var en stolt pappa som så den lille jenta si tøffe i vei som om hun ikke hadde gjort annet. Hun skulle selvfølgelig ikke ha hjelp, men så seg ferdig utlært allerede før bilen var ute av syne x-)

Jeg som hadde trodd vi kom til å kave rundt på parkeringsplassen til mørkets frembrudd. Plutselig var vi et godt stykke inne på fjellet og ankomet den tidligere avtalte rasteplassen. Den jeg var helt sikker på at var helt uoppnåelig. Ikke var hun sliten heller. Lo i nedoverbakker og tok fallene med et smil.

Om det kommer av naturtalent, norske gener eller god opplæring fra farmor og favorittkusine Anniken, vites ikke. Men det gikk over alle forventningers støvleskaft og sjeldent har en sjokoladebit vært mer fortjent 🙂


Stolt far (som regner med å bli frakjørt av dattera allerede neste vinter) 😉
 

/ Nå snakker vi vinterferri! 😀

4 kommentarer
  1. Yo! Rosa jenteski? Vil det si at Plutten ikke kunne brukt dem da han var på Lillesnupp sin alder? Visste ikke at det var forskjell på gutte- og jenteski 😉 Trodde ski var ski jeg..
   Kommentaren min er satt litt på spissen, jeg forstår at Lillesnupp mest sannsynlig selv har bestemt at hun vil ha «rosa jenteski».. men jeg irriterer meg over klesbutikkene nå om dagen som har bestemt at jenter skal ha trange klær (f.eks skinny jeans!) i rosa og glitter, mens guttene skal ha «tøffe» og baggy klær i sort og grått. Visste du f.eks at hos mange av klesbutikkene så vil klær fra str.58 (babybody) og oppover være smalere i «jenteklærne» enn i «gutteklærne»? Ganske emment å tenke på at noen har bestemt at jentebarn skal ha på seg tettsittende klær, mens guttebarn kan få ha litt mer plass i klærne.. hvorfor i alle dager er det en samtale designerne i det hele tatt har hatt?
   Vil oppfordre alle til å se denne fine reklamefilmen:
   https://youtu.be/7ojQFueqAl8
   https://www.justkidscampaign.com
   Jenter kan være kule og tøffe i grått, og gutter kan få være søte og følsomme og elske rosa glitter – hvis de vil det 😀
   Haha, denne kommentaren handlet til slutt om noe helt annet enn du skrev om. Sorry for det! Håper dere koser dere skikkelig på vinterferie 🙂

  2. Uenig med deg over her:) rosa er jente! Men ikke forbudt for gutter. Det finnes masse baggy jenteklær i alle farger. Og min datter har også rosa jenteski- det er sånn det skal være 😉

  3. Hun har troen på seg selv☺️ Så bra👍 Vi burde lære litt av ungene når det gjelder akkurat dette☺️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg