God frokost gir glade barn

/ annonse

Jeg har aldri vært i tvil om at frokost er dagens viktigste måltid. For uten et skikkelig måltid i skrotten, sparkes dagen i gang på feil fot. I hvert fall her i huset. Uten frokost blir pappa grinete, mamma slapp og barna som to usikrede håndgranater. Så skikkelig frokost må til!

Noen dager grøt, andre dager frokosttallerken eller “litt forskjellig” som barna kaller det. En brødskive med noe godt, litt frukt, litt grønt, kanskje en yoghurt.

For pappa starter det med kaffe 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#trøttetryne
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Selv små barn må holde seg oppdatert på dagens viktigste nyheter x-) (evt. lete etter karnevalkostymer)
 

At pappa blir litt ekstra grinete uten frokost er vel egentlig ikke så farlig, han er så trøtt og grinete likevel, men barna trenger all den energien de kan få før en lang dag i barnehagen.

Ikke bare det, men små kropper i vekst trenger også de viktige næringsstoffene som får kroppen til å klikke som en klokke. Derfor er det helt supert å supplere frokosten med et kosttilskudd som sikrer at barna får i seg viktige fettsyrer og vitaminer 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HappyMe er et norskutviklet kosttilskudd for barn i vekst. Hver boks består av 45 geléputer med en deilig smak av sitrus og jordbær, helt uten vond ettersmak. Tro meg, jeg har prøvesmakt ganske mange selv 😉

De er faktisk så gode at de har smaksgaranti! Faller ikke produktet i smak, får du pengene tilbake. Det er derfor de sier at HappyMe er barnslig god 🙂

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 inneholder rikelig med omega-3-fettsyrer, vitamin D og E. Omega-3-kilden er dessuten sertifisert av Friend of the Sea, som garanterer for bærekraftige fiskemetoder som beskytter økosystemet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Noen som synes mamma fortjente litt ekstra krefter også 🙂
 

Ved å inkludere en velsmakende gelépute til barnas frokost, har man sørget for at de får i seg viktige fettsyrer og vitaminer før en lang dag med aktiviteter og moro. Dette inkluderer blant annet Vitamin D, også kjent som “solvitaminet”, som er spesielt viktig nå i det solfattige vinterhalvåret.

1 gelépute om dagen er nok og HappyMe anbefales til barn over 3 år. Husk at kosttilskudd ikke skal erstatte et variert og balansert kosthold, men heller supplere det.

Og det beste av alt: Barna elsker dem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geléputene har blitt måltidets lille høydepunkt og brått har man en liten frokostdessert som smaker like godt som den gjør godt for kroppen.

Barnslig god og helt uten vond ettersmak 🙂

–> Bestill HappyMe geléputer her

6 kommentarer
  1. Om man har ett balansert og greit, gjennomsnittlig kosthold, så er kosttilskudd absolutt ikke nødvendig i det hele tatt. Det har blitt bevist mange ganger at de kun er designet for å bli tjent penger på. Flere kosttilskudd som inneholder antioksidanter, som Medox for eksempel, har faktisk blitt bevist å heller korte ned levetiden fremfor å forlenge den, fordi man rett og slett får i seg for mye antioksidanter, som absolutt ikke er godt for kroppen. Dette gjelder nok sikkert ikke disse kosttilskuddene dere tar for barn, de er nok litt mildere, og inneholder ikke antioksidanter. Men har man ett helt vanlig kosthold, så det er det faktisk ikke nødvendig med kosttilskudd av noen sort, det er bare sløs av penger.
   Du bryr deg sikkert ikke egentlg om dette haha, men jeg syntes det var ganske interresant å lese at forskning faktisk beviste at for mye antioksidanter faktisk kan forkorte levetiden vår! Sykt
   Og ut i fra hva jeg har fått med meg fra bloggen din og kona di sin, så spiser dere sunt og variert, og forer nok barna deres med alt de trenger og mer allerede 😊

  2. Hei!
   Calamari betyr “blekksprut”. Er det en av ingrediensene, eller betegner det hvor aktiv man blir etter å ha spist det?
   Hanne 🙂

  3. Om man har et sunt og variert kosthold, er det ikke behov for slike tilskudd. Det er ren salgs-gimmick.
   Vi har i alle år satset på et helt normalt og variert kosthold, uten et eneste tilskudd. Tok med meg ungdommene på 13 og 15 for å sjekke vitamin, mineral -og jernstatus. Perfekte verdier. Så med mindre man ikke er syk eller har noen kjente mangler, er dette helt unødvendig.

  4. Vet du, det står at hovedingrediensen er flyveblekksprut, så jeg antar at det er der navnet kommer fra 🙂 Liker det navnet. Flyveblekksprut.

   Skulle det derimot vise seg at barna etter hvert blir som blekkspruter med 8 armer, ja nei da lukter det klage x-) haha!

  5. Mine barn er veldig flinke til og spise variert kost.
   De er 4 og 6 år. Men D vitamin lageret deres er lavt dermed må vi supplere med tilskudd, så at det finnes gode kilder til dette og at det kommer nye/bedre på markedet som er lette og få i barna syns jeg er helt topp!! Til en opplysning så er det svært få matvarer som inneholder vitamin D og her i sør-vestlandet er det jaggu meg lite sol og hente også:/
   Kommer til og teste ut disse;)!!

  6. Bruker jeg på 24 år også 🙂 Men kan like gjerne kjøpe omegafisk på butikken til 110,- eller omegaputer på apoteket til 159,- (ofte to for en) Så jeg vil ikke si dette tilbudet var unikt akkurat…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg