Kosebamsen klar for tur

Lillesnupp er en raring. Født selvstendig og klarer seg selv. Det er litt moro, for når hun turer i vei opp trappen uten å fortelle oss hva hun skal, er det aldri godt å vite hva hun finner på. Hun prater, synger og ordner, tasser rundt og fikser ting.

Og da vi kom opp for å ta tannpuss og legging i kveld, oppdaget vi en av hennes mange prosjekter for dagen.

Det var så herlig, for hun har liksom ikke klart å vente med å reise på vinterferie. Hun trodde vi skulle dra rett etter barnehagen på fredag og har gledet seg hele helgen til å komme seg av gårde. For i morgen tidlig reiser vi på vinterferie for å stå ski på fjellet, brune flesket i solveggen og kose oss med storfamilien.

Og da vi så på OL-sendingen tidligere i dag, ble vi minnet på en viktig ting: Solbriller! For når man skal opp på fjellet med skarp sol og snø overalt, er det viktig å beskytte øynene.

Så i hele dag har vi mast litt på barna. Vi må huske solbriller. Til alle! For det er lett å huske på seg selv, men lett å glemme barna. Derfor har vi sagt det flere ganger at alle må huske solbriller, for det er kjempeviktig.

Jeg har selvfølgelig skrevet det ned på min egen pakkeliste, for jeg følte meg ganske sikker på at de to apekattene verken fikk det med seg eller brydde seg nevneverdig.

Men da vi kom opp på rommet hennes i kveld, innså vi at noen muligens har fått med seg hva vi snakket om likevel 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ Kosebamsen klar for tur <3

8 kommentarer
  1. Herregud, så søtt 😂❤️ Dette smelter jeg fullstendig av 😍 Og i og med at jeg tidligere i dag så Christina sitt innlegg med den fantastisk sjarmerende klestørken, har snuppa deres sørga for å dekke hele søthetskvota mi i lang tid fremover 😍 Håper dere får en fin vinterferie 😊

  2. Godeste vinterferien ønskes dere fra Matdamen som Sofia Pusekatt kom fra. 🐱 Bror hentet katt fra Roverudtrakten for ca 5 år siden. 🌷

  3. Hahaha, noe så nusselig! Det er sa fascinerende (og noen ganger litt skremmende) hvor mye disse minste får med seg av ting og tang. Både av muntlige fraser og beskjeder som gis hit og dit. Moro. 🙂
   God vinterferie, og lykke til med fruen på ski.. Break a leg, som det heter.. Eller kanskje ikke 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg