Unna vei, her kommer Christina

OBS OBS: Advarsel til alle i fjellet x-)

Er det en danske? Er det et snøskred? Nei, det er Christina med ski på beina!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og da tenker du kanskje: “Hva er så stort med det da?” Jo, det er stort fordi sist gang Christina sto på langrenn var de færreste av dagens blogglesere født. Vi snakker midten av 90-tallet, OL i Lillehammer, Hanson, Rednex og Fruit of the loom.

De som ble født på den tiden, kan ha vært i arbeidslivet i mange år allerede. Ja, det er faktisk ikke umulig at sist Christina var ute på blå swix kan ha vært rundt 22. oktober 1996, dagen da gullgutten Johannes Høsflot Klæbo kom til verden.

Så når Christina nå endelig har tatt mot til seg og bestemt seg for å gjøre comeback på bortover-ski, er det all grunn til å applaudere innsatsen!

… og samtidig gjemme seg bak skogens største tre.

For hvordan i all verden skal dette gå?! I går brukte hun tre kvarter på å forstå hvordan bindingen fungerte og i tillegg har hun kjøpt seg felleski, som ingen av oss forstår.

Så får vi bare krysse fingrene og håpe at nordmenn faktisk er født med ski på beina, slik at hun verken braser rett gjennom en hyttevegg eller at jeg blir nødt til å hente ned Christina fra fjellet i pulk 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

/ God vinterferri! :o)

6 kommentarer
  1. Nå synes jeg du skal snakke kona opp, og ikke ned. Dette kommer til å gå så bra 😊 Heia Christina!

  2. Kommer til å gå så fint atte👍🏼 Er det ikke litt som å sykle..?
   Hurra for din flotte kone – og god vinterferie til hele fam?en😊

  3. Felleski er genialt! 😃 Berre å ta dei på (når du har forstått bindinga så klart 😉) og gå! Godt feste oppover og bra gli nedover! Perfekt for oss som ikkje kan å smøre ski 😃👍🏻 Lykke til, og god ferie 😊😊

  4. Heier også på felleski – men; hvis det er Christina sine staver hun står med der i hånda må jeg meddele egen erfaring som småbarnsmor på ski at det er veldig upraktisk med sånn stropp som festes rundt hånda. Har iblant følelsen av at jeg bruker med tid på å ta stavene avogpåogavogpåogavogpå for hver gang noe skal fikses enn å faktisk gå på ski… Christina; hvis du finner en god teknikk på å justere solbriller, tørke snørr, plukke opp små staver, heise opp unger fra skiløypa etc etc med disse på tar jeg gjerne imot tips! 😛

  5. Jeg var på ski for første gang på 30 år for en uke siden. Oppover gikk greit….men nedover..Etter en særdeles uelegant tryning rett inn i en snøfonn (den tredje i rekken), skjønte jeg at det måtte øves litt mer. Så heia fruen din. Dette fikser hun..Ps. Jeg tok skiene av og gikk de bratteste bakkene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg