Heia den som vinner!

/ annonse for Freia

Noe av det beste jeg vet, er når vi gjør noe sammen. Alle 4. Ikke én på do, en i stua, en på loftet og en på rommet sitt, men alle fire samlet rundt ett bord for å gjøre én ting sammen.

Ikke frokost eller middag, men noe moro. Sammen. Når lillesnupp egentlig vil perle og storeplutt vil sjekke ipaden, mens mamma gjerne skulle bestilt en lampe på nettet og pappa klør etter å dra frem mobilfjeset for å svare på en mail.

Det er akkurat i sånne stunder det er så utrolig trivelig å legge vekk alt man har i hendene og samles om én felles ting. Gjerne brettspill. Oftest brettspill. Spesielt nå som vinterferien er i gang! For det er noe med å samles til lek og moro som funker som en slags møteplass for hele familien.

Alle legger fra seg det de egentlig holdt på med og enes om at seier nå plutselig er prioritet nummer 1. I hvert fall med en familie med godt over middels utviklet konkurranseinstinkt 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sjokoladesigar – klassisk pappahumor x-)
 

I sånne stunder melder det seg gjerne et behov for å kose seg litt ekstra. Spesielt nå i vinterferien. Når mor ser på far med et lunt smil og sier “Fy søren, nå koser vi oss”, før hun knusekoser barna i en kjempeklem. Når kubbene knitrer i peisen og hyggen står høyt i kurs. På hytta, på fjellet eller bare hjemme i sofakroken.

Det er jo viden kjent at Freia Melkesjokolade er det beste i hele verden (faktisk bedre enn taco!) og helt perfekt til slike kosekvelder med gjengen. Og nå får man dessuten et brettspill med på kjøpet ved kjøp av utvalgte varianter av Freia Melkesjokolade!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På innsiden av utvalgte sorter Freia Melkesjokolade finner man nemlig for tiden et artig lite brettspill som familien kan kose seg med mens sjokoladen smelter i munnen.

Det finnes fire ulike spill og alle er vidt forskjellige, med hver sin spennende historie og ulike utfordringer:
Stork VS. Ninjastork, Redd Blånesæter, Reisen til fjellets indre og Kjempestorkene angriper!


 

Og plutselig har barna glemt at de var midt i Peppa Gris på ipaden, og blir heller sittende og spille Stork VS Ninjastork sammen med mamma og pappa :o)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Melkesjokoladene med brettspill på innsiden er tydelig markert på pakningen og finnes i fire utvalgte sorter:
♣︎ Vanlig melkesjokolade
♣︎ Firkløver
♣︎ Fruktnøtt
♣︎ Melkesjokolade Kvikk Lunsj
 

På innsiden av hver sjokoladepakning finner man dessuten en unik kode som kan registreres på freia.no for å vinne kule premier!

Så da er det bare å slenge en kubbe på peisen, finne frem sjokoladen, sette av litt tid og glede seg til familiekos og brettspill, sjokolade, kos og krangling. For rerien er til for å nytes, og den nytes best med brettspill og sjokolade i fleisen 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ Heia den som vinner, buksa full av sjokkis! :o)

P.S. Har du ikke en terning i nærheten, kan du søke opp “terning” på App store eller Google play og laste ned en valgfri terning-app 😉

–> Les mer på freia.no

Advertisement
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg