Søndag Superfrokost

/ annonse /

Noe av det beste med helgen er å ha god tid om morgenen. Gooood tid. Ikke noe stress med kjøring og levering og klær som skal være klare. Bare tid til å ta det helt med ro.

Nyte lange gjesp i sofakroken, tusle ut på kjøkkenet og lage deilig frokost i rolig tempo. Og frokost på en søndag, det betyr hele pakka.

Godt brød, godt pålegg, noe godt i glasset og telys i lys lue. Dempet musikk, frukt & grønt, tid til å være sammen. Rolig, lunt og harmonisk, akkurat slik en god søndagsfrokost skal være.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Herr Paprikabart sier at det er lov å leke litt med maten på en søndag.
 


Men så snart pappa begynner å leke med skal liksom alle henge seg på x-)
 

Til slike superfrokoster bruker vi gjerne ferskt brød eller rundstykker, og barnas definitive favoritt er Polarbrød.

Ferskt, mykt og smakfullt brød som passer perfekt til alt. Brunost, leverpostei, gulost og salami, eller bare rett i klypa uten pålegg.

Så kan barna sitte og smøre sine egne skiver og kose seg med maten, mens mamma og pappa slurper kaffe, legger planer og venter på at den første koppen går i bakken 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Polarbrød “au naturel”
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pluttens “Avocado surprise”.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fatterns “Polar deluxe”!
 

Polarbrød inneholder verken egg eller melk og bakes etter den såkalte Polarmetoden, som betyr at de bakes helt uten konserveringsmidler og fryses rett etter steking for å bevare ferskheten, smaken og næringsstoffene. Og det kjennes når man setter tennene i det ferske, deilige bakverket.

Polarbrød finnes i en rekke fine og grove varianter, med enten havre, rug eller hvete. Selv går vi ofte for fullkornsproduktene for en fiberrik frokost, mens de finere variantene passer perfekt som deilig turmat for store og små.

Brødene bakes forresten ved bruk av egen vindkraft! Det kan jo være fint å vite der man sitter og nyter en frokost som smaker like godt i munnen som for samvittigheten.

Polarbrød fås kjøpt i stort sett alle dagligvareforretninger og egner seg like godt til søndagens superfrokoster som på en helt vanlig mandag 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

/ God søndag!

  1. Da må du prøve polar pizza😀 pizza med polar brød som bunn. Pizza saus, gull salami, ost og ananas 😃 snadder tur mat når man har med en liten camping stekeovn 😋

  2. Dette så nyyydelig ut 😄 hvordan løser dere dette hvis f eks ungene er oppe før fuglene fiser og en av dere voksne skal sove litt lenger? Blir det som lunsj for barna,eller får de en liten skive på benken før stor-frokosten?☺️

  3. Jeg har funnet ut at polarbrød + brødrister = sant!! Vi kjøper polarbrødene fryst (eller bare legger dem i frysen når vi kommer hjem). Vi tar opp hvor mange polarbrød vi vil ha for hvert måltid og legger dem i brødristeren. De får en kjempe god svak skorpe og er myk inni: SYYKT NAM!! Og de holder seg godt i frysen (selv om de kanksje ikke varer lenge uansett)

  4. I know!! Fant det nylig ut selv 😀
   Favoritten er nyristet polarbrød med et tynt lag smør, et tynt lag honning og ekte geitost oppå der igjen. Maj gådd!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg