Blogginnlegg fra A til Å

Noensinne lurt på hvordan man lager et blogginnlegg? Her ser du hele prosessen på under 4 minutter 🙂

Folk spør ofte om hvor lang tid jeg bruker på et blogginnlegg, men det blir nesten som å spørre om hvor langt er et tau. Noen innlegg går raskt å produsere, andre tar kjempelang tid.

Men kort eller langt, felles for alle innlegg er at det er ganske mange ledd man skal gjennom. Det starter med en idé, så må man ha en god tekst, fine bilder, fengende tittel, god intro, punchy avslutning etc etc. Så må det funke på facebook. Det MÅ funke på facebook.

Og alt dette, hele prosessen fra A til Å, har jeg prøvd å fange på film på så kort tid som mulig. Å kutte ned et par timer med råfilm og fortsatt få plass til alt som er relevant, viste seg å være en ganske tøff utfordring. Men denne videoen har jeg hatt lyst til å lage i lang lang tid og endelig har jeg fått gjort det!

Så håper jeg dere liker den og slenger igjen en like eller kommentar om dere har noe på hjertet 🙂

Videoen viser for øvrig hele prosessen bak dette innlegget: “Hvordan tjene penger på blogg?”

video:Video: Blogginnlegg på under 4 minutter

Musikk i rekkefølge: “Air”, “Adventure time” og “Robots in motion” av Philter. All musikk tilhører Philter, brukt med tillatelse fra artisten selv. Søk opp Philter på Spotify eller sjekk ut philter.no for mer.
 

/ God søndag! 🙂

* Følg Baby- og Kaffehjerte på Facebook *

9 kommentarer
  1. Litt kjedelig. Hva var poenget med denne filmen? Viste jo i realiteten ingenting. Ellers leser jeg bloggen din ca. hver dag og synes du er kjempeflink å skrive.

  2. Haha, så utrolig uventet kommentar x-) For all del altså, ærlig sak det, bare så uventet. Poenget var å vise hvordan en typisk blogghverdag ser ut, siden jeg har hatt temauke om blogging denne uken, hehe. Men men “Can´t win em all” som de sier, får heller sørge for å lage noe du synes river i fletta neste gang 🙂
   / Ha en makaløst god søndag!

  3. Begrensa hvor gøy det er å se noen sitte å skrive på macen, som du faktisk også er inne på selv i filmen. Hehe. Hadde vært gøyere (mer interessant) om vi visste hva du skrev om, så deg omformulere, forsøke ulike overskrifter, ta relevante bilder etc. kanskje. Den kreative prosessen og formuleringen er vel arbeidsdagen din som blogger. God søndag.

  4. Du har flere ganger prøvd å overbevise om at blogg er en krevende jobb, men med filmen gjør du jo det motsatte? Hvorfor?

  5. Godt poeng! Ville bare vise leddene i et innlegg kort fortalt. Jeg hadde faktisk tenkt å vurdere muligheten for å sette opp live stream og kjører blogginnlegg minutt for minutt, men et skikkelig gjennomført blogginnlegg kan fort ta mange timer å lage fra A til Å og det tror jeg hadde blitt utrolig kjedelig å se på 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg