No more Mr. Trappegrind

Så har det altså skjedd! Og det skjedde mens vi malte gangen i går, da trappegrinda begynte å irritere meg.

Ikke bare sto den i veien, men den funker ikke så bra lenger. Den henger på den ene siden og vil ikke klikke på plass. Tror vi har hengt for mye klær på den 😉

Ikke bare det, men nå som vi endelig er i gang med å male gangen, er de teite festene på veggen fryktelig i veien. Vi må male og knote rundt dem og hva gjør vi da den dagen vi tar ned trappegrinda? Da må vi jo finne frem den gamle malingen igjen, sparkle, pusse, fikse og… Hei vent litt, hvorfor i all verden har vi trappegrind?

Barna våre har for lengst passert alderen der de ikke burde ferdes i trappen på egen hånd, vi er godt fornøyd med to barn og Teo har heller ingen historikk med å slå kollbøtte ned trappa, så hvorfor i all verden tar vi den ikke bare ned?

Den ser ut som et lite fengsel og henger bare i veien. Ja vel, så fungerer den utmerket som klesstativ, men vil vi noensinne slutte å henge klær på den så lenge den henger der? Tydeligvis ikke. Så derfor: 1-2-3, vekk med seg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mr. Handy man på jobb, og sjekk den snasne maleskjorta! (leftover fra utdrikningslaget til søsteren til Christina) x-)
 

Så var det opp trappen og svipp, svapp, svupp, så var det bort med trappegrinda oppe også. Jeg må innrømme at det føltes utrooolig nakent uten trappegrindene der, spesielt da barna løp rundt oppe i dag. Plutselig føltes det som at trappen var en tikkende bombe som bare ventet på å gå av. Men det gikk bra.

Selvfølgelig gikk det bra. Å ha trappegrind til en 5-åring, er som å sette smekke på en fjortis.

Det eneste problemet vi står igjen med nå: Hvor i all verden skal vi henge jakkene våre nå da? Ja ja, får vel vurdere å begynne å bruke klesskapet som vanlige folk x-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Freeeee as a bird!
 

/ Farvel trappegrind / klesskap, hello orden i sysakene 😀

2 kommentarer
    1. De første dagene etter vi fjerna vår rundt nyttår (da merket vi at hun var stor nok til trapppa, hun er snart 4 1/3), da holdt vi voksne på å ramle ned trappa, for vi var jo så vant med at når vi skulle ned trappa, så måtte vi jo lukke opp grinda, så holdt jo nesten på å ta en liten salto selv 😛
      Ironisk nok så er det snaue året før den må opp igjen, siden vi får en til i mars neste år 😛 men deilig så lenge det varer 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg