Rydd i vei før det klikker for meg

Du vet de dagene man våkner opp og tenker: “I dag må noe gjøres med dette huset før jeg klikker i vinkel?”

Vel, i dag er en sånn dag.

Huset har stått på hodet i noen dager uker måneder og det føles som at veggene er i ferd med å krympe seg inn på oss. Badekaret er fullt av klær, gjesterommet står på hodet, gangen er et bombenedslag og vaskerommet…? La oss ikke snakke om vaskerommet.

Så da vi sto opp i dag og fikk i oss den første slurken med gudenes drikk (kaffe), traff det oss: Nu jävlar. I dag er dagen. I dag tar vi huset tilbake.

Og vi starter med gangen. Den stakkars gangen som sitter fast midt i et maleprosjekt og har blitt til en ufremkommelig hinderløype av sko og kaos. Nok er nok, for det må da være mulig å komme seg fra kjøkkenet til utgangsdøra uten å måtte bruke snøskuffe.

Så det skal vi i dag. Barna hadde kanskje håpet på kino eller lekeland, men nei, i dag blir det å brette opp ermene og ta i et skikkelig tak før mor og far går på veggen.

Så blir det selvfølgelig maling, plastelina og fruktstang underveis, men i dag skal hele familien settes i arbeid. For det bor tross alt fire mennesker i denne husstanden og bare to av dem betaler husleie.


Når man tømmer skapet…
 


…og innser hvor sinnssykt mye ting man har. #UFF
 


“Ikke bare stå der og glo, ta i et tak, din lakatarm”
 


Her skarre ryddas!
 

/ Let´s do this!

4 kommentarer
    1. Vi har tenkt å ta i et tak på det ene rommet hos oss også i dag. Kaos uten like der inne, og massevis av leker som aldri brukes, så her skal det (også) ryddes! 😉

    2. TAKK! Skal sies at det bare ble en million ganger verre, men håper det blir bedre når vi kommer skikkelig i gang, haah. Men underveis altså… fy søren for et kaos!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg