Varme føtter på kalde dager

/ annonse /

Tenk så gøy å kunne gå på oppdagelsesferd! Springe litt her, snuse litt der, løpe opp dit. Snu på en stein, plukke litt mose, kaste en kvist. Bare gjøre seg kjent med naturen og ha det gøy!

Det er så lett å tenke at barn nå til dags helst vil ha nettbrett og tekniske duppeditter, men ingenting kan fortsatt slå å finne på ting utendørs. Kan være hva som helst. Kaste fiskesprett, hoppe i søledammer og lage kongledyr.

Barn går aldri tom for forslag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stein- og sneglejakt i vannkanten.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Flere som har meldt seg på 🙂
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Førstemann til toppen!
 

Men én ting er viktig når man skal leke utendørs, spesielt nå i vinterhalvåret: Hold på varmen. Og da først og fremst på beina, for det er noe som heter at fryser du på beina, fryser du overalt. For små barn er dette ekstra viktig, for barn flest elsker å være utendørs, men de kan fort bli så overgira at de ikke enser at kroppstemperaturen synker før de plutselig er iskalde. Og det kan fort bli et problem.

Skikkelig vintertøy er selvfølgelig kjempeviktig, men vel så viktig er gode sko av høy kvalitet. For begynner man å fryse på føttene, vil resten av kroppen følge hakk i hæl. Og føttene er gjerne det første stedet man blir både våt og kald. Har man ikke skikkelig skotøy, kan kalde, våte føtter fort føre til stort varmetap for resten av kroppen.

ECCO Snow Mountain vinterfôrede støvler er årets kanskje beste kjøp av skotøy til eventyrlystne barneføtter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🔹 Støvlene er vinterfôret og veldig godt isolert med myk fôring som gir god komfort og varme til føttene.

🔹 Et internt GORE-TEX-lag sørger for å holde varmen inne og fukten ute.

🔹 Sålen er laget av et banebrytende TPU-yttersåle-element , slitesterkt materiale

🔹 Eksepsjonelt godt grep på glatt vinterføre, samtidig som det er lett og robust.

🔹 Tøffe nok til å stå i mot vær og vind, men lette og fleksible nok til å følge barna i leken.

ECCO Snow Mountain fås i flere farger og varianter, enten med borrelås eller det helt spesielle BOA-lukkesystemet. Borrelås var topp for lillesnupp og storebror digget det kule låsesytemet på sine støvler.

Støvlene sies dessuten å være 100 % vanntette, men for virkelig å teste dette, lot jeg barna sitte og plaske med støvlene rett i havet på en iskald høstdag. Selv om halve støvelen var under vann og fikk marinere der et minutt eller to, kom vi fortsatt tørrskodd og varme hjem!

DET er bestått svenneprøve, spør du meg 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt i alt er ECCO Snow Mountain en drøm for små barneføtter som vil løpe og leke på kalde høst- og vinterdager, uten å måtte bekymre seg for neglesprett og rosinhud.

Så ikke gi eventyrlysten kalde føtter, men gå for støvler som holder på varmen på kalde dager.

Varme føtter gir glade barn 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

–> Les mer og bestill ECCO Snow Mountain her

10 kommentarer
  1. Usmakelig av pappahjerte. Selvfølgelig holder skoa tett første gang de brukes. Enhver seriøs pappa som tester sko vet dette, men her er det kun pengene som rår.

  2. Tja, synes det var fint å informere om at skoene er laget av skikkelig kvalitet og at de er så vanntette som de lover. Det er jo annonse for et produkt, så ville vært rart å ikke informere om produktfordelene 🙂

  3. Jeg synes du skal ha skryt for gode annonseinnlegg som dette, for du gjør dem skikkelig og de er personlige, samtidig som det skinner gjennom at du er oppriktig entusiastisk over produktet:D Tomler opp!

  4. Enig med Myrdal ang redningsvest. Ser ut som det er ett stykke ned til sjøen der de ligger og er ikke lange stunden du skal se bort før noe forferdelig kan skje. Spesielt nå på vinterstid med tykke klær og sko som vil trekke nedover 🙁 Vi bor 50 meter unna sjøkanten og ungene fikk aldri nedover å leke ved sjøen uten redningsvest når de var små. (Mener ikke om man er på stranden og det er langgrunt x antall meter utover)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg