Mens vi venter på bryllup…

… må skoene vies ut og jobbes til.

For når det kommer til nye pensko må man sørge for å være på G med skoene i god tid før den store dagen, hvis ikke vil man ende opp med såre tær og gnagsår på størrelse med Østlandet.

Så nå, bare halvannen uke unna den store dagen til tante Tess og onkel Stette, går det i pensko i tide og utide. Mest utide egentlig, for kliss nye pensko passer til overraksende lite annet enn dress.

Men samme det: Tur med Teo, rydding på kjøkkenet og vasking av badet – på med penskoa! I denne prosessen har det selvfølgelig gått sport i å snik-knipse bilder av hverandre og sende til venner og bekjente.

Så mens vi venter på bryllup og at skoene skal begynne å spille på lag, her er en liten sniktitt på det som ganske garantert blir den store høstmoten i år x-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

/ Hello, Oslo fashion show!

  1. Liker spesielt de hvite sokkene inni skoene. Det gjør det enda bedre! Det eneste som kunne ha toppet det var om du dro sokkene skikkelig opp over leggene 😄

  2. Ha vann nedi skoen eller en våt sokk(Ja du leste riktig). Gå så med skoene en ettermiddag… og så vola, sko som passer!! 😉

  3. Hehe, finsko og boxer er jo alltid en sikker vinner da 🙂
   Dere er nok ikke alene om det der!!
   Jeg bruker i tillegg gnage sår plaster når nye sko skal brukes på festligheter. Da slipper en å ende opp med blodige gnage sår på hælene i løpet av kvelden.
   Det er helt genialt faktisk!
   Ett lite tips bare, hvis ikke dere har tenkt på det allerede da 🙂

  4. Da er mitt spørsmål, hvor har din kjære fru kjøpt skoene sine? Jeg likte de veldig godt og har fått med meg at vi har like små føtter 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg