Vår søte, rare piknik-greie

Ikke langt unna der vi bor ligger det et laaangt gammelt steingjerde. Ikke lange veien å gå, men helt perfekt for en liten formiddagstur. Spesielt når far i huset er alene på jobb og må slå ihjel et par timer med barna.

Da er det fint å ha et magisk steingjerde som er kjent for å vokte skjulte skatter.. Og heldig er den som blir med pappa opp dit for å lete etter gods, gull og godis. For hvem vet hva som kan ligge gjemt mellom steiner og mose i det massive steinbeltet…


Jekkpott!
 

Jeg tror vi gjorde dette første gang for flere år siden som en impulsiv greie for å lokke med oss eldstemann ut på tur, men nå har det liksom blitt vår lille greie. Dra på skattejakt for å se om man ikke skulle være så heldig å finne noen godsaker gjemt blant stein og mose.

Så slår vi oss ned på gresset og har piknik etterpå. Og på en fantastisk sensommerdag som denne kan man virkelig ikke be om mer. Bare ligge og slange seg i gresset mens barna jakter, jubler og gomler i seg de godbitene de fant.

Mistenker at 5-åringen begynner å fatte en viss mistanke for hvordan tingene ender opp der, men det er ikke så farlig. Skattejakt er det uansett. Og når utbyttet er skumnisser, kjeks og appelsinjuice, er det bare å la kritiske spørsmål fare, legge seg ned i gresset og nyte livet i t-skjorta mens fattern tar seg en velfortjent cowboystrekk.


Når bare pappa er med, blir det gjerne litt ekstra.
 


Utbyttet nytes over en liten mini-piknik rett på gresset.
 


Lille diva har selvfølgelig med seg lommebok/clutch på tur.
 


Bare ligge og nyte varmen i fleisen. Helt til..
 


Koser som dette ♥
 

/ Thank you, steingjerde!

  1. Og det eneste jeg klarer å tenke nå: hvordan i huleste er det mulig å ha juleskum i august???
   1. Har dere helt sjukt god selvdisiplin?
   2. Har dere kjøpt det nettopp? (i så fall, hvor?????????)
   Eller 3. Har det vært gjemt på et lurt sted siden jul, og plutselig dukket opp nå?
   Aiaiai, vet om ei som kommer til å drømme om juleskum inn natt! #yndlingsgodteri

  2. Haha!
   1. Kjøpte en stooor boks på Jula rett før jul. Og det skummet går aldri ut på dato. Jeg gjemmer dem fra barna fordi jeg elsker juleskum, men prøver å spare på dem for ikke å ese ut som en skumnisse.

   2. Nix, på Jula i desember. Det er mer et spørsmål om mengde enn selvdisiplin 😉

   3. Ja og nei. Gjemmes leeeengst bak i det høye skapet slik at bare pappa finner den 😉

  3. Virker som om dere har hatt det kjempekoselig på piknik! 🙂 For en god ide å gjemme litt godsaker rundt om kring, det er definitivt et tips jeg skal ta med meg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg