På fest(ival) med frua

Når man står på en gresslette med tusenvis av folk og hopper i en gjeng med venner og roper og brøler og bassen får hele verden til å eksplodere, akkurat da er det helt nydelig på festival.

Når solen varmer, ølen kjøler og alt er bare glede. Folk og fe i alle aldre samlet til en gigantisk vennegjeng for å feire sommeren, musikken og livet. Stemningen er elektrisk og musikken hamrer fra alle kanter. Man løper fra scene til scene og det er køer, kaos, rare doer og svette kropper. Da er det fantastisk. Helt helt fantastisk.

Men når man våkner opp av en liten kropp som står i senga og ser ned på deg og lurer på hvorfor det ser ut som du har tapt en krig, ja nei da er saken brått en annen. Og man angrer bittert på at man var ute halve natta og glemte å drikke vann. Men så får man seg en kaffe, og så husker man hvor moro det var, og da er det plutselig greit igjen.

Ekstra moro var det å være på fest med frua, for vi har nesten aldri vært på fest sammen! Vi rakk jo knapt å bli kjent før hun hadde en ørliten rosinbolle til heving, og siden da har det liksom gått i amming, graviditet og småbarnsliv, så det har ikke blitt mange festene på oss.

Derfor er det så moro når vi endelig gjør noe gøy sammen! Utenfor husets fire vegger og bare oss selv. Ingen barn og ikke noe ansvar, bare kose seg og ha det som plommen. Spesielt moro er det på festkvelder som i går, når Christina går fra å være sitt vanlige seg, til å bli sitt feststemte alter-ego: Lopez. En danseglad jente som elsker(!) å danse og ha det moro. Det er ikke så ofte jeg møter fru Lopez, men jeg digger når det skjer.

Og i går fikk vi endelig flere timer til å stifte bekjentskap blant brølende tilskuere og flyvende ølglass. Og det var helt nydelig. I dag.. not so much. Men ikke noe en kaffe, litt plastelina og en sandwich i sola ikke kan ordne 😉


 

/ Ha en fin søndag!

11 kommentarer
  1. Skjønner ikke hvorfor du alltid må ta småbarnsforeldre-offerrollen..! Hvorfor ikke la innlegget være det gladinnlegget det kunne vært? Alle med småbarn blir vekket tidlig, men det er et valg å fokusere negativt på det i alle SoMe-kanaler. Det er ikke synd i deg/dere, det er bare sånn det er, og den evinnelige klaginga har gått fra å være morsom og gjenkjennelig til å bli intetsigende og sutrete.

  2. FLOTTE bilder Peter ! 😊😊
   Håper du og fruen koste dere MAX !
   Velfortjent forresten 🙂 samboeren & jeg
   Har ikke barn ennå så ALL kred til dere
   som er småbarnsforeldre ! Og high five !
   Hilsen Stine fra Bergen,fast leser 🙂
   OG Ina : DU har sikkert barn du også
   høres det ut som men Peter elsker barna
   sine over alt på jord ! Det viser han i
   Innleggene sine ! men han er VELDIG god
   på å finne en balanse i å trekke frem
   det positive OG til tider sikkert litt
   negative også; MEN poenget mitt er at
   DET er heeeeeeelt greit !:) pluss at det
   skaper gjenkjennelse hos folk. Jobber med
   Barn hver dag på skole og jeg vet av
   erfaring som lærervikar at det er en
   krevende OG den mest givende jobben
   som finnes ! PÅ en gang ! 😉
   Fortsett å skrive så godt som du gjør
   Peter 🙂

  3. Jeg synes dette var et glad-innlegg jeg, kjente liksom at dere koste dere 🙂 Og selv om dagen derpå kan være litt tung når man må tidlig opp, så tror jeg det er viktig å innimellom å slå ut håret litt uten å tenke på morgendagen. Er man sjelden på fest skal man ikke feste “sånn halvveis” 😉

  4. Så gøy ut! Men når dere er så lite ute og slår ut håret, var det ikke mulig med barnevakt natten over?? 🙂

  5. Stavernfestivalen leverte rimelig greit i går! Fy f***
   Er det noe rart man elsker livet på slike dager. Er forresten ikke så rart man kjenner at man lever dagen etter heller! Haha, forresten; sååå gøy med Lopez, tror samtlige på festivalen fant en indre dancingqueen på et tidspunkt i går :p Magisk.
   Btw, skjer med sutring i kommentarfelt Ina? Unødvendig. Jeg har lært at om man ikke har noe fint å si, så kan man holde kjeft. Dette er humor for de fleste, en del av sjargongen på denne bloggen. Hvis det irriterer deg kan du kanskje finne en med din egen humor? Siden det er slitsomt å gå rundt å irritere seg mener jeg. Velmenende råd der altså.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg