Brillebjørn og is til kvelds

Noen dager må det være lov å spise is, selv på en mandag. Spesielt når lillesnuppa har vært hjemme fra barnehagen med kennelhoste og feberpanne, og det eneste hun hadde lyst på var is. Og spesielt siden hun var med på å lage den selv 🙂

Altså, hadde folk visst hvor lett det var å lage superdigg is hjemme, ville is-produsentene gått konk på dagen. Du trenger bare en kjøkkenmaskin og noen få ingredienser for å lage is i verdensklasse.

Vi brukte en god håndfull frosne bananer, litt kokosmelk, litt fløte, et par spiseskjeer bakekakao, noen mynteblader og noen vaniljedråper. Og på 1-2-3 var det is til kvelds. Jeg nøt min med en glovarm kaffe, mens barna snek til seg røslige mengder tutti frutti-strøssel når pappa snudde seg bort 😉


 

/ Lev vel på en mandagskveld 🙂

3 kommentarer
  1. Lisa: oppskriften står jo i innlegget 🙂 Hvor mye man tar har med hva man foretrekker av smak og konsistens. Dette her er en slumpeoppskrift!

  2. Sørger over at nesten alle sunnere erstatninger for snacks inneholder banan og/eller kokos. Jeg som ikke kan fordra noen av delene :'( Får trøstespise med litt diplomis haha.
   Men det så veldig koselig ut da! Liker at dere er så flinke til å gi barna alternativer til godis, og at dere har en del barnevennlige alternativer som feks smoothie til å få i barna grønnsaker og frukt, samtidig som de anser det som kos.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg