Pizzaparty i sofakroken

/ reklame

Helt siden jeg var liten har jeg synes at det er noe magisk over å bestille hjemlevert pizza. Bare ta en telefon, vente litt og plutselig ringer det på døra.

– “Pizzaen er her!”

Der står et stort smil og venter, med hendene fulle av bokser som ryker av nystekt pizza. Den lukta. Den fortryllende lukta! Magedyret tar bølgen og tennene løper i vann.

Og den gleden har jeg selvfølgelig lyst til å arve videre til barna, for å bestille pizza levert på døra – det er hverdagsluksus av beste sort 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pizzaen er her!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Omnomnom!
 

Og nå har det faktisk blitt enda bedre å bestille pizza på døra, for Peppes Pizza har nylig lansert en helt ny pizza-serie for alle som elsker smaken av saftig pizza, men også tenker på kaloriene.

Serien heter Peppes Greenlight og består av tre vegetar-pizzaer som kombinerer det beste av to verdener: Saftig, smaksrik pizza OG lite kalorier! Det skal jo egentlig ikke la seg gjøre, men alle pizzaene i Greenlight-serien inneholder maks 680 kalorier!

Dette har de blant annet fått til ved å lage en tynn bunn på surdeig og erstattet 15 % av melet med blomkål. Toppingen er også listig satt sammen for å kombinere mye smak med lite kalorier:

 • Cauli & truffle Greenlight
  Trøffelolje, blomkål, hvit saus av fire oster, rødløk, bladpersille og parmesan.
   
 • Citrus Kale Greenlight
  Cherrytomater, avocado, grønnkål, oliven, marinert aromasopp, artisjokk m.m. Nyrevet limezest og pepper etter steking.
   
 • Philly Greenlight
  Marinert aromasopp, tomater, fersk mozzarella m.m. Toppes med philadelphiaost blandet med persille, hvitløk og lime.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Slafs!
 

Selv klarte vi ikke å velge borte noen og måtte prøvesmake alle tre 🙂 Vi bestilte også salat attåt og ble veldig positivt overrasket over det spennende utvalget. Til slutt landet vi på et par forskjellige sidesalater som fungerte perfekt sammen med pizzaen.

Så godt smakte det faktisk, at jeg helt glemte at det var vegetar! For pizzaene er spesiallaget for å tilfredsstille alle smaksløker, selv uten kjøtt og masse kalorier. Og det klarte de med stjerne i margen 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pizza og salat i skjønn forening.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Barn vil være barn 😉
 

Bare for å være på den sikre siden, bestilte vi en liten vanlig barnepizza til apekattene også. Og med saft i glasset og barnefilm på tv, ble det en helt perfekt middag i sofakroken, på en dag der jeg virkelig ikke var klar for å lage middag selv.

Thank you, Peppes Pizza! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Barna koser seg.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Christina koser seg.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pappa koser seg.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Teo koser seg ikke 😉
 

SPESIALTILBUD!

Alle som prøver Greenlight-pizzaene nå i juni, får dem for kun 98 kroner (enten i restaurant, om du henter selv eller får levert hjem).

Prøv selv da vel, bestill pizza i kveld 🙂

–> Klikk her for å gå rett til den fristende menyen!

/ Go green!

Siste innlegg