Den fantastiske fredagsfølelsen

Jeg elsker følelsen av tacofredag!

Watte opp musikken på kjøkkenet mens kjøttet freser i panna, kniven hakker så grønnsakene flyr veggimellom og den fortryllende lukten av krydder får neseborene til å juble.

Og du vet det er fredag. Foran deg ligger en hel kveld med go´stemning i sofakroken, og etter den igjen: Helg!

Fri til å sove litt lenger, leke med barna, drikke sjokolademelk til frokost, dra på lekeland, kjøpe lørdagsgodteri, lage pizzadeig med barnetotter på kjøkkenbenken, plaske i sølepytter, drikke kaffe hos oldeforeldre, ta en joggetur, ta et bad, snuggle opp i kosekroken og se en film.

Så er det ikke alltid man rekker alt det der, men det er ikke så farlig, for halve gleden er å glede seg. Og helgen byr jo ofte på høysnue og husarbeid den også, men på fredag føles det ikke sånn. Ikke når man står der med stekespaden i lanken og føler seg som kongen på haugen.

Da er det fredag og verden ligger for ens føtter. Og der er jeg nå. Herlig!
 

/ Hilsen sulten mann som gleder seg til mat 😉

* Følg Tacohjerte på Facebook *

  1. Du bruker også barna dine aktivt i reklameannonser ser jeg. I lys av debatten som har foregått i Aftenposten nå, så lurer jeg på hvordan du selv forsvarer dette?
   At du ikke viser ansiktene deres trenger du ikke bruke som argument. Synes du det er uproblematisk å utnytte dine egne barn i økonomisk hensikt?

  2. Hva med å prøve vegetar taco istedenfor? Bønner i stedenfor kjøtt metter mer som varer mer utover dagen, og gjør en mindre sulten.
   Du kan sikkert ikke heller spise kjøtt uten å ha noen grønnsaker eller vegetarisk krydder til fordi da smaker ikke det kjøttet noe. Det er noe å tenke på. 🙂

  3. Vettu, vi spiser ofte vegetartaco også og det er helt nydelig det! 🙂 Christina har blant annet en knallgod oppskrift på nøtte”kjøttdeig” som smaker helt utsøkt. I tillegg har det jo kommet mange gode vegetarprodukter man kan bruke som kjøtterstatning, så jo da: Veggistaco er knall det også. Taco i alle dets former egentlig 😀

  4. Kan du legge ut oppskrift på tacokrydderet du lager?😃 Pleier å lage eget men kun med tørket krydder, så jo kjempegodt ut med fersk hvitløk og koriander👌🏼

  5. Heisann anonym! Vet du, dette skal jeg faktisk gi deg et skikkelig svar på. Dette er det helt sikkert flere som lurer på og spekulerer i, så derfor svarer jeg deg i form av et eget blogginnlegg til uka i form av “Peter svarer leserne #4” 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg