Vi har kjøpt oss barnehage!

I går skrev Christina om at vi har kjøpt trampoline til ungene. Det viser seg å ikke stemme helt.. Vi har visst kjøpt trampoline til hele nabolaget x-)

 

 

For det gikk ikke mange timer fra første sprett til jungeltelegrafen hadde spredd ord om at en ny trampoline hadde inntatt gata. Og som maur til honning, begynte de å myldre. Gjennom åpninger i hekken, over gjerder og stille luskende gjennom gresset. Brått hadde vi en liten barnehage på besøk.

Og det er utrolig trivelig det altså, jeg skjønner bare ikke at Christina ikke hadde forutsett dette på forhånd. For det hadde hun ganske innlysende ikke.

Jeg måtte nemlig ut på et raskt ærend midt på dagen i dag, og da jeg kom tilbake ble jeg møtt av et helt hysterisk syn. Christina har nemlig mast ganske mye om at vi skal ha klare regler for trampolinebruken. Det skal for eksempel aldri være mer enn to stykker på trampolinen på likt. Helst bare én.

Men der sto hun altså, bare en knapp time senere, og viftet med armene som en politimann som prøver å dirigere rushtrafikken.

Aller mest minnet hun egentlig om en overarbeidet barnehageansatt uten verken tilstrekkelig erfaring, kompetanse, utdannelse eller utholdenhet, der hun sto og svettet, mens hun panisk brølte kommandoer til en flokk med jublende, sprettende barn:

– “Sånn, nå kan dere vente, så kan dere hoppe. Ikke tre på en gang! Ja, jeg kan hente vann. Nå kan de store vente litt, så kan de små hoppe, så bytter vi snart. Ja da, jeg skal hente vann. Ikke hoppe tre på likt, sa jeg!”

 

Og sånn har det gått i hele dag. Så da det endelig var tid for å kose puta, var det to små apekatter som sovnet på to sekunder og kommer til å sove som steiner i hele natt.

.. men den som vil sove best av alle, er en 34 år gammel jente som helt plutselig har åpnet egen barnehage 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

/ Good fight, good night 😉

Les Christinas innlegg: “Sommer´n er i boks”

  1. Kjenner til det!! Vi har stortsett ‘hele bygda’ i hagen vår fra trampolina blir satt opp og til den pakkes bort igjen! 😉 Går mye knekkebrød og saft de månedene – blir jo sulten av den hoppinga og ingen har tid til å gå hjem for å spise 😂☺

  2. Åh, men dere kommer til å elske det etterhvert. Tenk for en fordel dere har som samlingspunkt for ungene – som en gang blir ungdom! Dere er kjent for dem og de er kjent for dere, og dere er en trygg havn. Embrace! Det har vi gjort. Vi er sjelden originalbesetning til middag. Hehe!

  3. Her er den ikke noen magnet, for det er jo en sånn blå greie med netting i hver eneste hage, og de krangler om hvem de skal hoppe hos og hvem som har best sprett 😂

  4. Hehe.. artig bivirkning det der… vi kjøpte ny (brukt) trampoline i dag.. ikke hatt på et par år. Spent på hvordan denne sommeren blir. Tror den var godkjent av ungene når både 7- åringen, 12-åringen og 14-åringen var ute og hoppa mer enn en gang i kveld.

  5. Hehe, skjønner akkurat hva du mener 😀
   Men da vi hadde det slikt etter å ha kjøpt trampoline, gjort vi noe rimelig lurt og trygt i mitt hode. Vi lagte et skjema som foreldrene til hver enkelt barn måtte fylle ut. Dette skjemaet gikk ut på at om at hopping på vår trampoline, skjer på eget ansvar 🙂 Ja, min mamma og pappa holdt øye med oss ( dette er typ 15 år siden, men synes der enda er aktuelt når trampoline skal opp til mine barn ), men hvis det skulle skje skader og lignende. Husker ikke detaljert hva som sto, men at ting skjer på eget ansvar 😊 Skjemaene rulla inn og positive tilbakemeldinger fra foreldre for slikt skjema 😊 Bare et lite tips 😄 Er så gøy at så mange barn samles også, barnelatter er det beste 😄

  6. Haha, jeg som hadde lyst til å kjøpe en trampoline til meg selv. Da får jeg nesten styra unna dette, og heller avvente til en av naboene kjøper! 😀

  7. Er gøy når ungene leker ilag 🙂
   Som noen nevner lengre opp så er dere faktisk ansvarlig hvis en unge skader seg på trampolinen. Dette gjelder selv om dere ikke er hjemme. Så ta dere en prat med foreldrene til barna, og gjerne ha en hengelås på glidelåsen til sikkerhetsnettet. Vet at det virker drastisk, men da er dere sikret i tilfelle noe skjer.

  8. Når vi fikk trampoline (dette er jo endeeeel år siden, heheh) sto det enkle regler i bruksanvsningen. Barn under 6 år = 1 om gangen, foreldrene må være tilstede å se på barnet. Barn over 6 år = 2-3 om gangen. Så enkelt kan det være 🙂 (Som sagt, dette er jo endeel år siden nå, mulig de er utdaterte og for strenge?) Har veldig lyst til å høre hva reglene deres blir 🙂

  9. Trampolinehælvette sier jeg. Hage har jeg, trampoliner på tre sider. Spurte nabo i fjord om de kunne flytte den litt. Hæsikkes bråk vi kunne ikke bruke vår hage. Desverre ble naboen fornærmet. Ja,ja sånn kan det gå. Hvis det er unger i alle husene rundt dere er det jo tipp topp. Kjør på!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg