Mr. Handyman himself

Året er 2013, vi er på visning i det som skal bli vårt nye hus. Vi går inn i den innerste boden og på veggen henger en sentralstøvsuger.

– “Sentralstøvsuger? Oj, så kjekt!” sier vi i kor.

– “Ja, altså den er ikke helt ferdigmontert enda, men det fikser dere fort. Alle rørene og alt er jo på plass”, sier huseier.

Hun går videre og vi følger etter, men før vi forlater rommet skubber jeg borti Christina. Jeg nikker over skulderen, i retning sentralstøvsugeren, og sier kjekt:

– “Det der fikser jeg, vettu”. Christina smiler fornøyd og litt forelsket. Hennes kjære handyman leverer.

 

 

Snart 4 år senere er fortsatt ingenting gjort. Jeg har riktignok sett på den, men aldri faktisk tatt i verken boksen med løse deler, støvsugeren eller i det hele tatt prøvd å skru den på. Sant å si så finner jeg ikke på-knappen.

Men det er frem til i dag! For i dag ble vi overrasket med planleggingsdag, men ute snør det og jeg har ikke tenkt til å finne frem termodressen for å ta en tur på lekeplassen, så i dag blir det å brette opp ermene og ferdigstille gamle prosjekter.

Og først på agendaen står den gamle mammuten som har stått og sett hånlig på oss hver gang vi går inn i boden for å hente hammer, spiker eller is fra fryseren.

Så med instruksjonsmanual, pågangsmot og et ønske om å score et sted mellom 50-100 bonuspoeng hos frua, går jeg på med dødsforakt. Nu jävlar skal det støvsuges her! 🙂

 

 

/ Men seriøst: Hvor er på-knappen..? x-) (oppdatering kommer)

  1. Da det er sentralstøvsuger skal det være uttak til støvsugeren på veggen(e) som du bare putter støvsugeren i oxo skal den starte av seg selv
   Vi har vi å men virker ikke☹

  2. Lykke til på leit etter på knappen xD
   Ser du har fått svar over her, så regner med at du løser det 🖒😄

  3. Det finnes to varianter tror jeg – den vi hadde før startet så fort man satte ledningen i veggen.
   Den vi har nå har vi en av og på-knapp på selve håndtaket (veldig kjekt )

  4. Hei 😊
   Det var i huset her og når vi kjøpte huset, og det var nok av den første utgaven som starter bare man setter slangen i veggen, men den tok raskt kvelden gitt, hørte om mange historier om folk som har fått satt fast ting i de “knekkene” inni veggene hvor det bøyer seg å der blir det jo liggende og.. Sikkert mange som er fornøyd, men det var ihvertfall ikke vi! Sluttet å bruke den å har aldri sett oss tilbake😉 lykke til ihvertfall! 😊👍

  5. Hei! Du setter slangen inn i uttaket på veggen. Da skal det skje en av to ting. Den ene er at støvsugeren starter av seg selv, den andre er at du må skyve på knappen på selve håndtaket på støvsugeren.
   Eller så er ikke alle delene på plass og du går tilbake til vanlig støvsuger..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg