Vi er på verandaen

Det finnes mange fine vårtegn, men dette er så absolutt det beste.

 

 

For helt siden i høst har jeg gått og gledet meg, og i dag var dagen endelig her! Dagen da vi stikker bortom Christinas besteforeldre for kaffe og kaker, men blir møtt med skiltet på døra. Skiltet som bare sier: “Vi er på verandaen”. For da vet jeg hva som venter.

To lune sjeler som møter oss der de sitter bak huset og nyter livet i solveggen. Isolert fra verden i en liten boble av paradis. Årets første utekaffe og sitronkake i bare t-skjorta. Barn som løper rundt og leker med planter. Saftstasjon og iskrem i klypa.

Den første varme vårdagen som kommer som sommerens sendebud. Den første anledningen til å synke ned i en oppvarmet stolrygg og kjenne solen massere sjelen. Sovne i stolen til lyden av bokfink, svarttrost og alle skogens fugler som jubler høyt om at sommeren er på vei.

Livet som leker, påfyll med kaffe og et stykke sitronkake til.

Vi er tross alt på verandaen.

 

 

 

 

 

 

 

/ Hverdagslykke <3

* Følg Vårhjerte på Facebook *

  1. Vi er nok ikke helt der ennå her oppe i Møre og Romsdal, men det er ikke lenge før. 5 grader i dag på morgenen og varmt på dagen når sola titter fram. Nyt dagene og god påske!

  2. Hahaha! Både ja og nei egentlig, for jeg elsker at hun lykkes med den herlige bloggen sin, samtidig som jeg liker konkurransen og knivingen 😉 Men som ganske primitiv apemann, så klør det litt i konkurranseinstinktet på sånne dager ja, haha!

  3. Det tok vi på bare for å være snille mot sånne forblåste sunnmøringer som deg 😉
   Men okei da, var innslag av friskt i skyggen, men jeg sovnet seriøst i bare t-skjorta ute i solsteiken 🙂
   /Highfive!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg