Når alt man trenger er litt kruspersille

I dag var vi i 81-årsdag for barnas oldefar (Christinas morfar).

 

 

Vi måtte jo ha med oss en passende gave til den gamle høvdingen, men hva kjøper man? Hva ønsker han seg egentlig? Christina ringte sin mormor, og da kom det svar: Han har alt han trenger, men han er skikkelig glad i kruspersille og tomater for tiden.

Så da kjøpte vi det. Og han ble kjempeglad!

 

 

Og det fikk meg til å tenke: Tenk så fantastisk privilegert å komme dit i livet at man ikke egentlig trenger å ønske seg noe. Man har alt og trenger ikke noe mer. Sånn bortsett fra noen tomater, kanskje.

Det må jo være så bra man kan ønske å ha det når man bikker 81. Ikke et ønske om å reise til steder man aldri fikk besøkt eller dyre duppeditter som man egentlig ikke trenger. Bare mer av det man liker best og sånn er det med den saken.

Sånn håper jeg å bli når jeg blir 81. Fornøyd med livet i godstolen og gjerne en kopp kaffe attåt. Og litt skiskyting på tv.

Det skal sies at andre i familien hadde slått på stortromma og investert i et kliss nytt munnspill til ham, og det tok ikke 2 sekunder fra han pakket det opp til tonene av “Happy Birthday” fylte rommet. Da kom det lune smilet frem og munnspillet fikk den hedersplassen i kalaset det fortjente.

Men i kveld, etter at besøket har reist og roen har senket seg, håper jeg han fisker frem både tomater og kruspersille og koser i godstolen. Akkurat så lun og lykkelig man kan håpe å være på en dag som denne.

 

 

/ Grattis med (gårs)dagen, Odd 🙂

* Følg Oldefarhjerte på Facebook *

11 kommentarer
  1. Haha, så utrolig herlig:D (og åh, går det ikke an å blokkere den hersens ip-en til tydelig sinnsyke lmn over her? Ser de samme idiotiske og irrelevante hinsides-kommentarene hennes overalt)

  2. Så koselig, og tenk så fint at dere faktisk ga han den kruspersillen og de tomatene som han da hadde ønsket seg 🙂 Mange idag mener gaver skal være så dyre å spesielle at det å bare kjøpe noen tomater hadde ikke funka, å det er jo trist når det er alt man ønsker seg som 81åring 🙂 Gratulerer til høvdingen 😀

  3. Sletter vanligvis aldri kommentarer, men personen du sikter til har en direktebillett til søppeldunken. Skal vurdere å blokkere IP-adresse(ne) eller høre med de som drifter plattformen, for det er litt trist når man får til dels veldig upassende kommentarer på f.eks veldig personlige innlegg.

  4. Så utrolig koselig! Du har en feelgood blogg altså, dette innlegget varmet på innsiden og fikk meg til å smile 🙂 Ha en fin søndag!

  5. Så utrolig kooooselig! <3 Vi bør alle strebe etter å komme til det stedet inni oss hvor vi er fornøyde med mindre - og helst lenge før vi er oldiser 😉 Takk for hjertevarm påminnelse.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg