Barn glemmer aldri en promp

Én gang har det skjedd, likevel får jeg høre det hver eneste dag!

 

Closeup portrait child boy with disgust on face pinches his nose something stinks bad smell situation isolated grey wall background. Negative human emotions facial expressions perception body language

 

Det må ha vært rundt to uker siden. Vi var på vei til barnehagen, bare jeg og barna. Foran satt pappa og sang med til radioen, bak satt barna og ristet på hodet.

På veien passerte vi en gravemaskin, en av lillesnuppas store diller for tiden. Uansett hvor trøtt jeg måtte tro at hun er, så fort vi passerer en stor gravemaskin, roper hun ut:

– Gavemasi!

Så går det noen sekunder før hun følger opp med.

– Kuult!

Så blir vi enige om at gravemaskiner er veldig kult og kjører videre. Men akkurat denne dagen så vi intet mindre enn TO gravemaskiner på vei til barnehagen. Og da hun så den andre, ble hun enda mer gira:

– TO gavemasi!

Og så, ikke lenge etter..

– Kuuult!

Men så skulle det altså ha seg at på denne dagen var far så uforsiktig at han slapp fra seg en øøøørliten… due. Prutt. Varm vind om du vil. Bare et ørlite blaff, men det var nok til at nesene i baksetet raskt plukket opp lukten. Og da tok det ikke lang tid før jeg hørte..

– Lukte plomp. Æssameg!

Så måtte jeg bekjenne mine synder og regnet med det at den saken var ute av verden. Men neida!

For det har seg jo sånn at små barnehjerner er noen jævler på å huske ting, så hver gang vi kjører forbi to gravemaskiner på samme turen nå, hva tror du skjer? Uansett om vi er på vei til barnehagen eller butikken, om vi er alene eller har gjester i bilen..

Den første gravemaskinen hylles uten videre dramatikk, men så kommer vi til nummer to og da lyder det fra baksetet:

– TO gavemasi. Kuult!

Og så, noen få sekunder senere…

– Pappa plompa.. Æssameg!

 

/ Små barn glemmer aldri. Dessverre.

* Følg Prompehjerte på Facebook *

5 kommentarer
    1. Alle har vel vært der en gang.. gass må ut, sånn er det bare. Men det flaueste er vel når man skal sette seg inn i full bil, men må bare slippe en før man går til bilen. Men problemer er at denne metangassen liker seg inni buksene en liten stund, så når man først setter seg inn i bilen så siger gassen ut.
      Det har heldigvis ikke skjedd når det har vært full bil, kun meg selv, og hvis du treffer en sjanglende bil på veien er ikke det nødvendigvis en fyllekjører…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg