Middag før VS middag nå

Å lage middag er noe helt annet før og etter man får barn 😉

/ sponset innlegg

 

Jeg husker før, jeg. Fredagskvelden var et eneste stort gilde. Fra rett etter jobb til langt uti gullrekka kunne man stå på kjøkkenet og kokkelere. Aller verst var nok tacokveldene. Butikkjøpte snarveier og ferdigmiks? Aldri i livet. Det var hjemmelaget krydder på hjemmelaget kjøttdeig pakket i hjemmelaget tortilla dandert med alskens grønnsaker og hjemmelaget salsa.

Så får man barn..

Middag lages i den kritiske ulvetimen etter barnehagen, der alle er som sultne villdyr i bånd. Smak, impulser, tekstur og alt går ut vinduet, det eneste som betyr noe er å få mat på bordet. Helst så fort som overhodet mulig. Brått er det ut med fritert soya og marinerte tapirlår, og inn med pasta og ketchup.

Man prøver jo iblant å finne på noe litt mer spennende, men det er bare så mange ganger man gidder å bruke halve dagen på å piske sammen et herremåltid, bare for å innse at barna mye heller ville hatt noe raskt og enkelt. Problemet er bare at raskt og enkelt ofte betyr smakløst og kjedelig.

Derfor DIGGER jeg Adams Matkasse!

For i en travel småbarnshverdag ønsker jeg helst å bruke så lite tid som mulig på middag, samtidig som jeg er så kravstor at jeg også ønsker å spise sunt, godt, variert og spennende. Og derfor er Adams Matkasse helt perfekt for oss! Variert, spennende og enkel mat som går raskt å lage.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alle grytene i gang, fattern er tilbake!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fornøyd med egen innsats 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og høster highfives rundt bordet 🙂

 

Maten leveres på døren hver mandag og kommer komplett med råvarer, oppskrifter og alt man trenger. Så er det bare å sette det i kjøleskapet og gjøre seg klar for en ny uke med spennende middager.

Akkurat nå er vi helt hektet på matkasse-nyheten Ekspress Familie, som er skreddersydd for familier som ønsker mat som tar mindre enn 20 minutter å lage, som etterlater lite oppvask, er barnevennlig, sunn og samtidig smaker godt. Denne uken har vi for eksempel storkost oss med deilige retter som sprøstekt torsk, currygryte, pasta carbonara med bayonneskinke, karbonader i peppersaus, og mye mer.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette var så usannsynlig godt!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lillesnupp prøver ruccola for aller første gang.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Du vet det er et godt tegn når begge barna spiser 🙂

 

Adams Matkasse har et bredt sortiment av matkasser som burde dekke ethvert behov. Det er blant annet Originalkassen for de som har litt bedre tid, Fri-for-kassen for de med cøliaki og/eller glutenintoleranse, Sunn & Lett-kassen for de som ønsker å kneppe inn et hakk på beltet og mange fler.

Vi har som sagt blitt store tilhengere av den bestselgende nyheten Ekspress Familie, som passer perfekt for en husholdning med 2 voksne og 2 små barn, men Adams byr også på Ekspresskasser for større familier (Ekspress familie Pluss) og de som bare er to.

Inne på nettsidene kan man også bestille andre tilleggsprodukter som en deilig fruktkasse full av frisk frukt, eller den særdeles snasne nyheten “Vinterkos”, som er en frekk liten sak full av utsøkte fristelser, som eksklusiv te, gourmetkaffe, ost og kjeks, trøfler som smelter på tunga og mye mer. Anbefales på det varmeste!

 


Fruktkassen – en sikker vinner hos barna 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Trøfler med havsalt..? Jeg er forelsket <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oppskriften på kvalitetstid i sofakroken.

 

SPESIALTILBUD FRA ADAMS MATKASSE!

Ved å klikke på linken under eller bruke rabattkoden BLOGG_PETER får du akkurat nå et eksklusivt spesialtilbud: 50 % rabatt på din første matkasse + velkomstgave til 239,- på kjøpet! Bare klikk på linken, velg din kasse og gled deg til å få din første matkasse levert rett på døren 🙂

–> Ja takk, jeg ønsker en matkasse til spesialpris + gratis velkomstgave!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

P.S. Hvis du allerede er stamgjest og får Adams levert på døra, ikke glem å sjekke innom Klubb Adam, der du kan bytte inn klubbpoeng i råflotte premier.

/ Bueno appetito 😀

10 kommentarer
  1. Åh, det der så godt ut! 😀 Dere kan kanskje ikke gi ut oppskriften? 😉 Greit for en sulten student! 😀

  2. Hehe, det er det som er så fint med Ekspress-kassen, at man ikke trenger stort til oppskrift, for pastasausen kom ferdiglaget fra en god leverandør. Så jeg kokte egentlig bare pasta, freste løk og skinke og helte på saus og erter. Smakte helt nyyyyydelig! 😀

  3. Her har vi også Adams Matkasse, og for meg har det vært en eneste stor opptur👍har aldri vært glad i å lage mat, kun gjort det fordi jeg ikke har hatt råd til å kjøpe take-away hver dag😂😂😂men så prøvde jeg dette, å herregud for en forandring! Gode smaker, nye smaker, enkle oppskrifter og stort sett nyyyyyydelig mat☺️
   Prøvde meg på Godtlevert også, men det var absolutt ikke noe for meg.
   Adams Matkasse anbefales på det sterkeste fra meg👍

  4. Så utrolig hyggelig å høre! Vi er også suuuperfornøyd 🙂 Er så deilig å slippe å handle matvarer og tenke på hva man skal ha til middag hver dag. Blir til at man ofte bare går for enkleste utvei, og brått er det spagetti og kjøttdeig. Igjen. Derfor er det helt kanon med Adams i en travel småbarnshverdag 😀
   /highfive!

  5. Adams ruler! Beste matlevering som finnes.
   Matlaging med sultne barn er en utfordring…men etter at vi fikk katt for et par måneder siden, har vi også fått en ekstra snublefelle; den er liksom overalt på gulvet når vi skal lage mat (sulten den og såklart), så matlagingen minner om en moderne dans med hopp, C-moment og mer eller mindre grasiøse piruetter…
   sett Norheim-musikk til, så kunne jeg sikkert stilt opp på en scene for alternativ kunst…

  6. Har prøvd en matkasse, og syns det var så som så.. godtlevert var dønn kjedelig til tider, og ble rimelig lei av samme råvaren (svinekam) hver bidige uke. Det eneste jeg likte var oppskriftene/fremgangsmåten diverse uker. Fikk øynene opp for noe nytt, men ikke nok til at det var verdt 600 kr i uka! Jeg er nok også en av de som ikke helt takler å vite hva jeg skal ha til middag hver dag:P I tillegg syns jeg syns på nærbutikken som direkte tar skade av disse matkassene/levert på døra tilbudene.

  7. Her er også Adams matkassen en gedigen stor opptur. Og endelig lager vi foreldre middag sammen og virkelig har det kjempe kjekt med felles prosjekt 😃😃

  8. Hos oss var det motsatt; gikk fra Toro og annen ferdigmat da vi ikke hadde barn, til å lage maten skikkelig fra bunn da vi fikk barn..
   Vi prøvde matkasse 1 gang, og det var en eneste stor nedtur.. så blir nok aldri det igjen på oss.
   Men godt det funker for andre!😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg