Tips, triks og egentid

/ sponset innlegg

Jeg er kanskje litt gammeldags av meg, men jeg elsker magasiner. Det er noe med en massiv blekke med glinsende forside, tykke ark og flotte bilder som bare oser kvalitetstid. Man får liksom umiddelbart lyst til å slenge seg ned på sofaen, fyre igang en kopp te, kose seg glugg og blafre i vei.

Og for oss småbarnsforeldre på konstant leting etter tips, råd, vink og hjelp, er det spesielt ett blad som stikker seg ut i mengden: Foreldre & Barn.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Som far, så sønn🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
… og datter 😉

 

For det er mye man lurer på som småbarnsforeldre. Mye man ikke visste at man lurte på også. Det kan være alt fra hvilke votter man burde velge, til hvordan man best takler trassalder. Hvilken solkrem som gir best beskyttelse og hvordan man kan lage sine egne karnevalkostymer.

Og da er det så utrolig fint å ha et månedlig magasin som samler alt dette i en tykk blekke fullstappet med nyttig informasjon, smarte tester, fine artikler, tips, råd, oppskrifter og mer. Dessuten har det glinsende forside 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gæmlistriks #1: Slikke på fingeren for å gjøre det lettere å bla om x-)

 

I hele 40 år har faktisk Foreldre & Barn vært familiens gode hjelper, og hjulpet svarskyldige småbarnsforeldre i allslags vær. Jeg liker spesielt godt at de har en allsidig miks av innhold og at man aldri helt vet hva man får.

I det siste nummeret har de for eksempel en strikkeoppskrift på en hettejakke, tips til hvordan man takler sinte barn, oppskrift på fastelavensboller, forslag til morsomme aktiviteter for hele familien og mye mer.

Så hvis du er i markedet for et magasin som gir deg en super blanding av info, kunnskap og underholdning, kan jeg lett anbefale Foreldre & Barn som det perfekte lesestoff for slitne småbarnsforeldre som trenger litt påfyll og egentid på sofaen 🙂

Akkurat nå får du dessuten få et knallbra introduksjonstilbud!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tilbud? Voff!

 

* SPESIALPRIS OG VELKOMSTGAVE *

Alle som ønsker å gi bladet en sjanse og abonnere på Foreldre & Barn, får akkurat nå en spesialpris på 6 utgaver til kun 269 kr!

I tillegg får du en supermyk one-piece fra Vossatassar som velkomstgave. One-piecen er supermyk og deilig, og har blitt en kjempehit som kosedress her i huset. Den leveres i størrelsene 60-90 i blå eller rød/rosa farge, og sendes til deg rett etter bestilling av abonnement.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Myk og deilig fleecedress – helt perfekt for kveldskos i sofakroken 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Som å tasse rundt i en dress laget av myke håndklær 🙂
(den største størrelsen passet akkurat på en 5-åring)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ingen one-piece i størrelse “sofahund, 9 år”? Dårlig ass.

 

Alle som abonnerer på Foreldre & Barn nå får også tilgang til Foreldre+, som gir deg skreddersydd digitalt stoff tilpasset ditt barns alder, samt egne kampanjer og tilbud.

Så klikk på linken under og få spesialpris på 6 utgaver med egentid + kosedress på kjøpet 🙂

–> Ja takk, jeg ønsker meg spesialpris + gratis one-piece!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg