Vi er nyforelsket!

Det er utrolig hva en god natts søvn, en varm frokost og litt tid til å bare være kjærester, kan gjøre <3

 

A happy couple in love with painted smiley and hugging

 

Jeg tror det var under frokosten på fredag. Mens vi satt der på et tomannsbord i et hjørne og nøt en varm kopp kaffe, fersk frukt og tid til å bare være sammen. Eller var det kvelden i forveien? Når Christina ga meg et lite nikk som for å si at hun kom til å tørre å gå på scenen hvis hun måtte.

Samme kan det være, for når enn det skjedde, så skjedde det for henne også. Og etter frokost på fredag, mens vi lå der på senga og pratet og lo om kvelden i forveien, gikk det plutselig opp for oss samtidig: Vi er faktisk forelsket! Kjempeforelsket, som om det var vår første date igjen!

 

Is it a bird? Is it a plane? No, it´s Årets Stjerneskudd 🙂

 

Det høres kanskje rart ut, men i en travel hverdag er det lett å glemme alt det der. For si hva du vil om hverdagen som småbarnsforeldre, men en spesielt sexy periode i livet er det ikke. Man gjør det man må for å komme seg gjennom dagen og glemmer fort å tenke på finessene. Fine klær byttes ut for praktiske, og hensynet til barna trumfer alt.

Og midt oppi en hverdag preget av grøt og klesvask, er det lett å glemme hverandre. Glemme hvorfor man er sammen og se hverandre som mer enn bare vaskeroboter.

Derfor var det så fantastisk fint å få et lite avbrekk bare for å se hverandre igjen. Jeg tror ingen av oss hadde tenkt over det engang, det slo oss bare når vi plutselig så hverandre igjen. Å hei sann, der er jo du jo. Deg som jeg elsker.

Ikke bare en mor, en klesbrettemaskin, en barnehagetaxi og fredsmekler, men også en kjæreste. Min kjæreste. Og det er så altfor viktig til å bli begravet under et fjell av skittentøy og snørrfiller.

For i en travel hverdag er det lett å glemme sånt, og derfor tror jeg det kan være lurt å få seg en påminner en gang i blant. Ringe barnevakta, komme seg ut av huset og ta noen timer til å bare være kjærestepar i gamledar. Finne frem kjærligheten og la den skinne, bli litt nyforelsket og kjenne sommerfuglene blafre 🙂

 

 

/ Hilsen nyforelska typen til 🙂

* Følg Sommerfuglhjerte på Facebook *

5 kommentarer
  1. Viktig!
   Det er perioder hvor den andre går i ett med tapet og sofa, men da er det god investering å skaffe barnevakt og bare være to. Da går man heller ikke på en smell når ungene flytter ut og man plutselig bare er to igjen – på heltid. Vi nærmer oss det tidspunktet. Om tre og et halvt år er yngste ferdig med videregående, og da er egentlig reglementet her i huset sånn at da skal hun ut av redet. Vi ser at vi skal klare den overgangen helt fint – fem år etter at vi feira sølvbryllup. 🙂
   Kos dere! Og gratulerer med hver deres pris!

  2. Ah, sukk.. Herlig følelse! Et veldig koselig innlegg, med en viktig påminnelse 🙂 Gratulerer med prisene deres! Så fortjent!:)

  3. Kjempeviktig, det der! Så fiiiint du skriver om dette. Dere er en sann inspirasjon for så mange. Rock on! <3

  4. Aha…for et klissete og herlig innlegg. Dere to er fine altså. Veldig viktig å pleie kjærligheten i alt småbarns stress. Heia kjærligheten.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg