10 nyttårsforsett alle kan klare

Er du lei av alt maset om “Nytt år, ny meg?” Her er 10 nyttårsforsett absolutt alle kan klare. OBS: Kan føre til dårligere allmennhelse og/eller død.

 

1. Begynne å røyke
Røyking er kanskje helseskadelig, dyrt, upopulært og får deg til å lukte som en rusten fabrikk, men her handler det om å være målrettet. Å begynne å røyke skal ikke være lett, men du kan klare det!
 

2. Trene mindre
Hvis du er i markedet for nyttårsforsetter, er det en god mulighet for at du ikke trente stort i fjor heller. Men ved å montere en trappeheis hjemme, bruke segway når du går tur og ta bilen bort til naboen, er du ett steg nærmere å utlikne all den passive treningen som står i veien for nyttårsforsettene dine.
 

3. Spis mer usunt
Dette er absolutt avgjørende om du skal komme i mål i år. Du må gjerne fortsette å spise frukt og grønnsaker, men da må det tenkes kreativt. Bytt ut poteter og gulrøtter med potetskruer, så er du godt i gang. Kan brokkoli friteres? Helt sikkert og absolutt verdt et forsøk. Ved nærmere ettertanke bør nok all mat friteres, bare for å være på den sikre siden.
 

4. Gå opp 15 kilo
Følger du målene over til punkt og prikke, burde dette gå lett som en plett. 15 kilo høres kanskje mye ut, men husk at du skal jobbe målbevisst i 52 lange uker. Mot slutten kommer julen og den alene burde klare å prikke inn de siste 5 kiloene.

 

Diet battle and food fight nutrition concept as a fresh healthy broccoli fighting an unhealthy cheese burger with boxing gloves punching each other.

 

5. Sov mindre
Det er viden kjent at søvn er kraftig overvurdert og kan med fordel minkes betraktelig. Det er fysisk umulig å holde seg våken hele tiden, men hvis du klarer å knappe det ned til rundt 3-4 timer om dagen, er du godt på vei. Målet er å få så store blå poser under øynene, at hele ansiktet til slutt får et hint av azur. En bonus ved å sove mindre, er at det gir deg mer tid til å røyke.
 

6. Bruke mer penger
Målet er å virkelig blakke seg hver måned, slik at du sitter igjen med fint lite annet enn smuler og sneiper når sommerferien kommer. Dyre smålån, elektronikk på avbetaling og kjøkkenmaskiner i verdensklasse anbefales varmt. Og husk: Lav rente er for pyser.
 

7. Mer impulshandling
Dette kan virkelig hjelpe deg med pkt. 7, for det er viden kjent at impulshandling er dyrt og fører til mange unødvendige kjøp. Aller best er det om du drar i butikken på tom mage. Da kan du klare å gjøre noen skikkelige knallkjøp og vips har du både kinderegg og smågodt til middag.
 

8. Reise mindre
Å legge ut på en reise er det absolutt siste du må gjøre i 2017. Det finnes alle slags farer der ute, slik som nye kulturer og store opplevelser, dessuten kan du bli bitt av reisefeber. Det beste er å holde seg hjemme, helst innendørs, men hvis du absolutt må reise utenlands, la det bli Svinesund. Og da helst innom et kjøpesenter og tilbake.
 

9. Lese mindre
Mange vil si at det ligger mye glede i en god bok, men ikke hør på dem. Hvis du får abstinenser og absolutt må lese noe, ta for deg monteringsanvisningen til kjøkkenet eller baksiden av en sjampoflaske. Alt over 10 sider er for bok å regne, så følg med på fallgruver, slik som kontrakter, kjærlighetsbrev og lange blogginnlegg 😉
 

10. Bruke mer tid på sosiale medier
Det er mye snakk om å gå med snuta i mobilen hele tiden, men aldri så ille at det ikke kan bli verre. Om noe, vil jeg anbefale å kommunisere med venner og familie utelukkende via sosiale medier. Dette gir deg også den ekstra muligheten å “like” det sier sier og legge til morsomme gif-bilder, hvilket man ikke kan gjøre ansikt til ansikt. Rett og slett bare en smartere form for kommunikasjon, så la 2017 bli året der du kun forlater huset i nødstilfeller.

 

Unemployed middle aged man at home on the couch in his underwear, eating a hamburger, with a marijuana joing in the ashtray and beer bottles lying around.
2017 i et nøtteskall <3

 

Til inspirasjon:

Skulle du klare å komme i mål med alle disse nyttårsforsettene, kan du gratulere deg selv med en jobb godt utført! Og som en bonus: Dette gjør det veldig lett å sette opp nye nyttårsforsett for 2018. Bare snu alle forsettene på hodet og start fra starten igjen! Slutte å røyke, trene mer, spise sunnere etc.

Det kan muligens bli litt vanskelig når du når du står der blakk, nikotingul og rund som et hus, men det er ikke så farlig. Det viktigste er tross alt å vise resten av verden at man er målbevisst og har store planer for det kommende året 😉

 

/ Go get ´em, Tiger!

* Følg Nyttårshjerte på Facebook *

  1. Haha, så bra! Da er det bare 9 som gjenstår. Burde kanskje vurdere å vente med røykingen.. Kan ev. starte med e-sigarett bare for å komme i gang x-)
   / Lykke til!

  2. Overskriften sier 10 tips til nyttårsforsetter. Men like under i selve teksten står det 15. Kjenner jeg ble skuffet da jeg kom til nr 10, og nr 11 ikke dukket opp.
   Vet ikke om jeg skal føle meg snytt for 5 tips?

  3. Haha! Nei fasan heller, dette er bare klassisk venstrehåndsarbeid fra meg. Rettet nå. Takk 🙂

   Synes ikke du skal føle deg snytt for 5 tips. Send meg en melding når du har gjennomført de første 10, så skal jeg gi deg fem nye å bryne deg på 😉

  4. 11. Kjøpe flere gadgets.
   Det er lenge siden man sluttet å bruke steinheller til å skrive eller gjeite tarmer som komndom, men like fullt er kniv noe vi ikke klarer å legge fra oss. Hvordan kan man egentlig forsvare å ta i bruk et redskap som er hundre tusener av år gammelt til å kutte løk og agurk når det finnes spesialdesignet verktøy til akurat dette formålet? La 2017 bli året vi sier farvel til alt det gammle og fyller opp skapene med nye plastikk produkter, som designere har jobbet knallhardt med å utvikle for oss.
   12. Kaste mere.
   Nå som fler av de skarpeste hodene er eninge om at klimaendringer ikke lenger er menneskeskapte er det på tide at vi legger fra oss tanker om kildesortering og forurensing. Avbestill søppeltømminga og få innstalert en forbrennings ovn i kjelleren du også! Si farvel til fulle søppelspann som lukter drit, samtidig som man får billig varme og et sted hvor man kan kvitte seg med embalasjer, gammle nettbrett og andre dubeditter som man ikke lenger har bruk for.
   Btw, hva driver du med sånn uten om å blogge. Grunnen til at jeg spør henger sammen med at du har Azur som en del av ditt vokabular.. Er du en slags kunstner, eller over gjenomsnittet interesert i farger?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg