Trixters hemmelighet er avslørt!

Grunnet fest i VU, må kveldens Snøfallspekulasjoner utsettes til i morgen, men jeg kan derimot by på håndfaste beviser som avslører en av seriens aller største mysterier!

 

Portrait of a funny goats looking to a camera over blue sky background

 

For i går ble vi for første gang for alvor kjent med den mye omtalte Trixter. Siden da har nettet kokt med antakelser og spekulasjoner rundt denne mystiske karakteren. Vi så ham hoppe rundt og oppføre seg som et villdyr. Han virket både nevrotisk og hyperaktiv, og når han først snakket, ramlet ordene ut av ham som en hest på rømmen. Og like brått som han begynte å prate, kollapset han plutselig og gikk inn i en transe-aktig tilstand.

Men hvorfor? Hva feiler det Trixter? Spekulasjonene har haglet om hvorvidt han er ravende gal, en magisk geit eller selveste reinsdyret Rudolf.

Men i dag mottok jeg håndfaste bildebevis på akkurat hva som feiler Trixter. Det ble tatt av min søster under en tur i skogen og avkrefter ikke bare alle tidligere rykter, men det bekrefter også hva som egentlig feiler nissens hemmelige venn.

For hva kan gjøre et menneske så hyperaktivt? Og hva skyller han all den tørre barken ned med?

Svaret er like innlysende som det er sjokkerende..

 

 

Så dagens moral, kjære leser: Vær ytterst forsiktig med overdrevent inntak av energidrikke. Hvis ikke kan du ende opp alene i en stall med bark i munnen og bjeller rundt halsen.

 

Funny goat's portrait on a green sunny meadow background

 

/ God lørran! 😀

* Følg Trixterhjerte på Facebook *

12 kommentarer
  1. Fest i VU etter den mest spennende episoden i Snøfall så langt??? Jeg er sjokka….
   Her hylte vi “NEI” i kor, da episoden var slutt. Det kan jo ikke slutte nå! Blir hardt å vente helt til i morgen klokken seks. Jentene mine mente at vi bare trengte vente til midnatt for da kommer ny episode på nrk, men det er juks altså! Ja, ja, vi får kanskje bruke kvelden i VU til noe fornuftig da…

  2. Har begynt på epi.1 bare for å se Julius igjen. Og har noen tenkt på hva som skjer hvis de krapper inn andre enden av trestokken istedet?

  3. Tenker det samme som Kjersti – du kan da ikke svikte oss i kveld etter denne Snøfall-episoden?! Nå begynner det jo virkelig å skje ting! Vi klarte ikke å vente til kl. 18 engang… Og mannen i huset så siste halvdel av episoden en gang til en times tid etterpå! *hehe* Ruth begynner jo å like seg i antikvariatet! Er det mulig ikke å like seg i et antikvariat forresten?! Nei, det er jo ikke det. Fest i VU?! Pføy.

  4. Bare sånn til info så kan jeg ikke se at du har lagt inn søknad om fest i VU. Midt i det mest spennende i Snøfall så kan man ikke bare ta seg en fest lissom. Vil bare gjøre det oppmerksom på at søknad skal leveres på skjema kalt “Fritak for oppdatering av Snøfallspekulasjoner”. Søknaden skal maskinskrives og sendes trofaste leser i minimum 4 eksemplarer. Vil gjøre deg oppmerksom pga travel førjulstid så kan behandlingstiden bli noe lang og det kan ikke påregnes behandling før etter 24. desember.
   By the way: vi har tatt opp Snøfall og har i deg sett på Trixters lange oppsummering over hva som har skjedd siden Julius ble borte, bortimot 20 ganger. Og kidden på 7+ ligger langflat i sofaen og ler så han griner. (Digger Calle H Larsen/Trixter)

  5. Haha, sjekker stadig inn for nye spekulasjoner;D Men åh, uten å spoile noe, må jeg få klage over at episode 18 var DRITTkjedelig – skjedde jo ingenting, jo:O (haha, lett å bli en smule engasjert når man sitter og veeeenter på at klokken skal bli 06 slik at man kan se en ny episode!)

  6. Håper du hadde det gøy på fest i VU 🙂 Men du, en annen ting.. Synes virkelig det er på tide at du stikker av med en pris.. Kan du ikke ha linkene til stemmegivning (slik som i forrige innlegg) under hvert blogginnlegg? Så stemmer vi lesere hver gang vi er inne og leser 🙂

  7. Hahaha, takk for det! Har hørt at det skjer myyye i episode 17, så da er det greit med et hvileskjær i ep. 18 😉 Blir dobbelt opp med spekulasjoner i kveld, kjenner jeg gleder meg stort 😀

  8. Julius kommer seg ikke ut av hagen med mindre de åpner døra til hagen igjen. Julius er jo bittelitt stor for å kunne gå igjennom den hemmelige trestammen 😣

  9. Antikvariatet er helt klart nøkkelen i denne historien. Som Håkon sa, da han sammenlignet antikvariatet med blokkfløyten sin, “du vet bare ikke hvorfor du får bruk for det enda”. Så hva kommer til å skje? Jeg lukter at Ruth og Håkon med hjelp av bøkene i Antikvariatet finner ut ett eller annet som hjelper Selma og gjengen.
   Noe jeg har lurt litt på er hvordan de skal vekke Julius om de til slutt finner ham. Lærte ikke barna at den som gikk inn i sovetåka gikk inn i evig søvn – og våknet aldri?

  10. Elsker at du siterer Håkon! Seriens mest undervurderte fyr. Han kommer nok til å gjøre store ting i innspurten nå 🙂

   Veldig godt spekulert ang vekking. Hvordan skal de gjøre det? Hmm… Tenker det finnes en måte som vi ikke har tenkt på enda. Kanskje.. AHA!! Blokkfløyta til Håkon!! Ey?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg